Schrijf je in

Lasser

Holten
40
€14,00 - €17,00
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Kou en gladheid? Geen probleem! Jij stuurt de strooimachines er heen.

Lasser

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 2.000 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als lasser ga jij aan de slag met de grote onderdelen van de machines. Deze stel je samen vanaf tekening en las je af. Het is van belang voor deze functie dat je tekening kunt lezen. Het betreft vaak zwaar werk, maar de middelen zijn aanwezig om het werk zo makkelijk en veilig mogelijk te maken.

Wat vragen wij van jou?

Het is van belang dat je ervaring hebt als MIG/MAG lasser en gecertificeerd bent op niveau 2. Je kunt goed overweg met tekening lezen en bent nauwkeurig in je werk. Je houdt van een opgeruimde werkplek en ziet werk liggen. Daarnaast ben je bereid om in de drukke periode 9 uur per dag te werken. Er wordt dus wat flexibiliteit van je verwacht! Het is fijn als je uit de nabije omgeving van Holten komt, zodat je geen lange reis hoeft af te leggen naar je werk.

Ben jij degene die Aebi Schmidt zoekt? Reageer dan snel of neem contact op met Anne of Bart via 0573-250185 of mail naar aebi@seesingflex.nl

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin jij onderdeel mag zijn van een internationale professionele organisatie. Uiteraard hoort hier een goed salaris bij conform de cao Metaal & Techniek en een mooie vergoeding voor overuren. Bij goed functioneren mogelijkheid tot een aanstelling bij Aebi Schmidt!

Aebi Schmidt strooit met vacatures dit seizoen. Wil jij strooien met jouw talent? Klik dan hier: https://www.seesingflex.nl/aebi-schmidt-strooit-met-vacatures

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp