Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Lasser/ Constructiebankwerker

Hengelo
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Zonder jou geen machines!

Lasser/ Constructiebankwerker

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als echte vakman kan jij niet wachten om je klaar te maken om technische hoogstaande constructies te maken. Jij weet als geen ander hoe je moet samenstellen, hechten en vervolgens een werkstuk af te lassen (Mig/Mag). Aan de hand van technische tekeningen houd jij je bezig met speciaal materiaal. Jouw werkzaamheden zijn geen dag hetzelfde! Naast lassen ben je namelijk ook bezig met zagen, boren en eventuele montagewerkzaamheden. Kortom: jij hebt voldoende aan een werktekening, werkplek en magazijn met onderdelen om jouw werk tot een goed einde te brengen.

Wat vragen wij van jou?

Lassen gaat jou goed af omdat jij technisch en ruimtelijk inzicht hebt. Tekeningen weet jij goed te lezen en te vertalen naar de praktijk. Jij vindt jouw collega's enorm gezellig maar jij kan ook prima zelfstandig aan de slag. Een diploma MIG/MAG niveau 2 zit bij jou in de rugzak. Jij hecht veel waarde aan veiligheid en vindt dit ook belangrijk.

Wat bieden wij jou?

Een leuke afwisselende functie waarin je alle ballen hoog moet houden. Als het goed gaat, krijg je op korte termijn een contract bij de opdrachtgever! Dat klinkt vast als muziek in de horen. Samen met jouw gezellige collega's, maak je van elk dag een feestje. Je hoeft hier niet bang te zijn dat je voor altijd hetzelfde gaat doen want je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Pak deze kans voor jouw toekomst!Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp