Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Leerling Liftmonteur

Hengelo GLD
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil je een hoge functie die continu in de lift zit?

Leerling Liftmonteur

Over onze opdrachtgever

Middelgroot Achterhoeks bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen en renoveren van liften. 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Om 7.00 uur arriveer je op de bouwplaats waar het moet gebeuren die dag! Nog even snel een kop koffie en dan aan de slag. Deze maand zit je op een klus waar de liften van een 9 hoog flatgebouw moeten worden gerenoveerd. Je bent bezig met elektrotechnische werkzaamheden en mechanische werkzaamheden die je aangeleerd worden, want er bestaat geen opleiding liftmonteur. Om 15.00 uur pak je het gereedschap, kijk je of je de boel veilig achter laat en vertrekt dan weer naar huis. 

Wat vragen wij van jou?

Veel mensen denk dat de lifttechniek een simpele techniek is, maar dat is absoluut niet zo. Zo heb je te maken diverse motoren die liften aandrijven en is de besturing van elke lift anders. Het is belangrijk dat je twee rechterhanden hebt en de wil om te leren. Zoals vermeld bestaat er geen opleiding, maar het vak aangeleerd worden, mocht je nog geen ervaring in deze branche hebben. Het is tevens van belang dat je veilig werkt en nadenkt wat je doet. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Veiligheid is en blijft een belangrijk aspect! Passende opleidingen kunnen bijvoorbeeld elektrotechniek of autotechniek zijn, maar is geen harde eis. 

Wat bieden wij jou?

Een baan die bij goed bevallen omgezet wordt naar een vast dienstverband. Mogelijkheid tot leren en ontwikkelen en een goed passend salaris horen bij deze functie. Verder heb je heel divers werk met voldoende uitdaging! Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct of neem contact op met jill@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp