Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Leerling poedercoater

HOLTEN
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij een vaste hand en wil jij het vak van poedercoater leren? Dan zoeken wij jou voor onze opdrachtgever Aebi Schmidt in Holten!

Leerling poedercoater

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 2.000 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsbestrijdingsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Poedercoaten is het aanbrengen van een coating(verf) in poedervorm. Geen water of oplosmiddel is nodig om de verf aan te brengen. Hierdoor is deze vorm van coaten duurzaam en kwalitatief goed. Poedercoating wordt met lucht gemengd en elektrostatisch aangebracht. Doordat tijdens het spuiten de poederverfdeeltjes elektrostatisch geladen worden hecht het zich aan alles waar het de lading weer kwijt kan raken. Na het aanbrengen gaan de producten in een oven en worden de producten verwarmd.


Als poedercoater leer jij de onderdelen te coaten, zodanig dat ze tegen weer en wind kunnen. Je hoofdtaak is het handmatig coaten van grote onderdelen. Je brengt een dikke primerlaag van 100 mU gelijkmatig aan. Je controleert de eerste grondlaag na het bakproces en je voorziet de onderdelen van een tweede poedercoatlaag. Dat is de toplaag. Je monteert en demonteert spuitapparatuur voor het uitvoeren van kleurwisselingen.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt technische affiniteit en wil je graag ontwikkelen in de techniek. Als leerling leer jij alles van het vak. Je gaat aan het werk op de oppervlaktebehandeling en daarnaast volg je de opleiding. Je bent nieuwsgierig en nauwkeurig in je werk. Je houdt van een opgeruimde werkplek en ziet werk liggen. Je bent bereid om in 2 ploegendienst te werken. Het is fijn als je uit de nabije omgeving van Holten komt, zodat je geen lange reis hoeft af te leggen naar je werk.


Ben jij degene die Aebi Schmidt zoekt? Reageer dan snel of neem contact op met Mariska via 0573-250185 of mail naar aebi@seesingflex.nl

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin jij onderdeel mag zijn van een internationale professionele organisatie. Uiteraard hoort hier een goed salaris bij conform de cao Metaal & Techniek en een mooie vergoeding voor overuren. Aebi Schmidt strooit met vacatures dit seizoen.

Wil jij strooien met jouw talent? Klik dan hier: https://www.seesingflex.nl/aebi-schmidt-strooit-met-vacatures

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp