Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Seesing Flex Leert!

Introductie Seesing Flex Leert!

Bij Seesing Flex hebben we de afgelopen periode gemerkt dat er meer dan ooit behoefte is aan bij- en omscholingsmogelijkheden in de Achterhoek. Dit komt vooral doordat bepaalde sectoren het zwaar te verduren krijgen, waardoor kandidaten uit bijvoorbeeld de horeca- en evenementenbranche hun heil in andere sectoren gaan zoeken. Het werkethos zit wel goed bij deze mensen. Ze moeten alleen geholpen worden om die overstap te maken.

Gelukkig kunnen wij ze die hulp nu bieden in de vorm van mooie vacatures bij onze prachtige opdrachtgevers, in combinatie met de juiste scholing. Seesing Flex heeft namelijk een gloednieuw opleidingscentrum geopend aan de A18 in Wehl, genaamd Seesing Flex Leert!, waar we diverse praktijkgerichte cursussen aanbieden, zoals EPT-, hef- reachtruckcursussen, zij-instroomopleidingen voor chauffeurs, of Code 95 en VCA-cursussen.

Ook voor uw medewerkers
Dankzij de faciliteiten van Seesing Flex Leert! kunnen wij niet alleen onze flexkrachten, maar ook uw eigen medewerkers flexibel opleiden. Dit kan in de vorm van een cursus op maat voor uw bedrijf, maar individuele collega’s kunnen in overleg ook aansluiten bij onze reguliere cursussen. 

Originele introductie
We hadden Seesing Flex Leert! graag op een persoonlijke manier bij u geïntroduceerd door middel van een spetterend openingsfeest, zodat u ons moderne opleidingscentrum met eigen ogen had kunnen bewonderen. Helaas vragen bijzondere omstandigheden om bijzondere maatregelen. Vandaar dat onze directeur, Sabine ten Holder, u digitaal rondleidt en op deze alternatieve manier samen met u het glas heft op de opening van Seesing Flex Leert!. Bekijk hier deze originele introductie van Seesing Flex Leert!

Meer informatie? Bel Ineke Eskes, via 0314 – 21 60 70. Zij helpt u graag verder! Of stuur een mail naar: leert@seesingflex.nl