Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Lijnverantwoordelijke productie

Volop werk in de productie
Doesburg
FT (40 uur per week)
Conform regeling opdrachtgever
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij in staat om (op termijn) een productielijn aan te sturen? Daag jezelf uit en laat zien wat je waard bent!

Lijnverantwoordelijke productie

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf waarin lokaal ondernemerschap en optimisme hoog in het vaandel staan. Elke dag wordt hard gewerkt aan duurzame oplossingen ten behoeve van energie- en klimaatvraagstukken van gebouwen. Duurzaam werken en denken is een absoluut speerpunt. Zo proberen ze alle bedrijfsprocessen te verbeteren zodat de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. Daarmee is het echt een opdrachtgever met oog voor de toekomst!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Wij zijn op zoek naar aanstormend leidinggevend talent in de productie. De productieomgeving is modern en er wordt gewerkt met de nieuwste machines en inzichten. Als lijnverantwoordelijke begin je altijd als productiemedewerker aan de lijn. Het is van groot belang dat je de productie, materialen en verschillende plekken aan de lijn goed kent. Zonder deze kennis en ervaring is het immers niet mogelijk om op termijn leiding te geven. Als persoon ben jij geïnteresseerd in hoe de productie werkt en daarnaast heb jij oprechte interesse in mensen. Jij springt bij waar nodig en draagt zorg voor het op rolletjes laten verlopen van de productie. Jij hebt een vooruitziende blik en signaleert en voorkomt problemen. Op het moment dat jij onder druk komt te staan en te maken krijgt met uitdagingen houd jij het hoofd koel. Jij trekt de kar en voelt precies aan wanneer je naast of boven de mensen moet staan. Werkzaamheden die in de productie voorkomen zijn bewerkingen zoals afbramen, lijmen, trompen en rillen. De handelingen worden uitgevoerd conform voorschrift en als lijnverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de dagelijkse doelen. Daarnaast ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het behoud van een fijne werksfeer. Twee rechterhanden komen in deze functie goed van pas!

Wat vragen wij van jou?

  • jij bent stressbestendig aangezien er sprake kan zijn van tijdsdruk;
  • jij bent collegiaal, maar kunt ook goed zelfstandig werken;
  • jij hebt twee rechterhanden en vindt het leuk om technische werkzaamheden te verrichten;
  • jij hebt oog voor detail en gaat voor kwaliteit;
  • jij leert graag in de praktijk en gaat geen uitdaging uit de weg.

Wat bieden wij jou?

Werken bij onze opdrachtgever betekent werken met plezier en uitdaging. Aan alle details en randvoorwaarden is gedacht en je bent de architect van je eigen succes. Uiteraard horen bij deze functie goede arbeidsvoorwaarden conform het bedrijfsreglement van de opdrachtgever. Daarnaast biedt het werken via Seesing Flex ook diverse voordelen. Denk aan een vast aanspreekpunt voor al je vragen op het gebied van (persoonlijke) ontwikkeling, het onbeperkt volgen van online cursussen via GoodHabitz en persoonlijke aandacht op maat. Wij zorgen voor jou en helpen je verder!

Enthousiast geworden? Reageer dan direct op deze vacature! Eerst nog een aantal vragen? Geen probleem! Neem telefonisch contact op met Thom via 0314-343877 of stuur een mail naar thom@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp