Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Lindy Kraan

Lindy is per 1 februari 2021 gestart bij Svedex als Backoffice medewerker. Hieronder haar verhaal:

- Je bent via Seesing Flex met Svedex in aanraking gekomen. Hoe vond jij dit gaan?
Erg goed. Het contact liep naar volle tevredenheid. Via de Seesing Flex website zag ik een vacature die mij aansprak. Ik heb direct gereageerd en werd snel gebeld voor een kennismaking. Ik had met één van de medewerkers goed contact over wat de volgende stappen zouden zijn. Alles werd heel duidelijk gecommuniceerd. Ook vanuit Svedex zelf was er goed en duidelijk contact met mij.

- Wat was je eerste indruk toen jij bij Svedex op gesprek ging? 
Mijn eerste indruk van Svedex was erg goed. Svedex heeft een mooie uitstraling en het voelt meteen erg vertrouwd. Toen ik binnenkwam werd ik meteen geholpen door een van de medewerkers, dat was erg fijn.

- Wat valt je op nu je een aantal maanden werkzaam bent bij Svedex? 
Het valt mij op dat dit bedrijf een hele fijne en open cultuur heeft. Er hangt een positieve sfeer en ze hebben korte en directe communicatielijnen en dat vind ik er fijn.

- Wat vind je dat Svedex heel goed doet? Wat maakt het zo leuk om er te werken?
Ik werk op de backoffice en vind dat Svedex goed investeert in jou als medewerker. Voordat ik bij Svedex begon wist ik niets over deuren. Door een duidelijk inwerkprogramma werd alles goed en geduldig uitgelegd. Ook vind ik het fijn dat je iedereen alles kan vragen en dat zij alles goed uitleggen. Bij het inwerkprogramma loop je een rondje door de fabriek en wordt er uitgelegd hoe een deur van top tot teen in elkaar wordt gezet, dit is erg fijn voor je beeldvorming.

- Wat had je liever anders gezien?
Ik heb geen op- of aanmerkingen. Buiten de beperkingen die de coronapandemie met zich mee brengt. Door coronaregels werken er een aantal collega´s thuis en die heb ik nauwelijks nog gezien. Maar dat is een momentopname en verandert hopelijk heel snel. 

- Wat maakte dat jij op deze vacature bij Svedex wilde starten? Wat sprak jou daarin aan?
In eerste instantie wist ik niet dat de vacature voor Svedex was. Ik reageerde erop omdat de werkzaamheden als backoffice-medewerkster mij erg interessant en leuk leken. Toen ik hoorde dat de vacature bij Svedex bleek te zijn, vond ik dat prima en was er dan ook heel blij mee.  Dit omdat Svedex een informele en open sfeer heeft, maar ook dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

- Wat voor een cijfer zou je Svedex willen geven als je het werken bij Svedex in cijfers uit zou mogen drukken van 1-10?
Ik geef Svedex 8. Ze hebben veel geduld voor je, ze leggen alles goed uit, ze maken tijd voor je en er zijn mogelijkheden om door te groeien. 

Dankjewel Lindy voor je bijdrage en we wensen je heel veel werkplezier bij Svedex!

Lindy Kraan