Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Logistiek coördinator

Wehl
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij analytisch en is het verbeteren van logistieke processen echt jouw ding? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Logistiek coördinator

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een internationaal logistiek dienstverlener met vestigingen in Nederland, Duitsland en Roemenië. Met zo'n 600 gedreven medewerkers werken we samen aan een duurzame en logistieke toekomst, waarbij ze continu uitgedaagd worden om de logistiek 'slimmer' te maken. Daarvoor hebben ze de juiste mensen nodig en handelen ze volgens de kernwaarden; het draait om mensen, stop nooit met leren, ga voor kwaliteit en denk aan de wereld.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als coördinator logistiek ben jij verantwoordelijk voor de inkomende- en uitgaande goederen, voorraadbeheer en werkzaamheden die behoren tot de customer service. Als spil in het web ben jij verantwoordelijk voor een goede chemie tussen zowel de vervoerder als de klant. Je probeert zowel de belangen van de klant als die van de organisatie na te leven. Hierbij is geen dag hetzelfde en dien je snel te kunnen reageren op veranderingen.

Wat vragen wij van jou?

Als logistiek coördinator is het van belang dat jij sterk in je schoenen staat en administratief sterk bent. Daarnaast kun je goed werken in teamverband en heb je MBO+ denkniveau. Je bent commercieel sterk ingesteld en weet wanneer en kansen te behalen zijn. Tot slot kun je zelfstandig werken en heeft een opleiding in de logistiek de voorkeur.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een vooruitstrevende organisatie waar veel groeimogelijkheden geboden worden. Daarnaast krijg je salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer en wordt er gezorgd voor vers fruit op de werkplek. Het betreft een fulltime functie waarbij de locatie afhankelijk is van jouw talenten.


Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem contact op met Ineke Eskes, via ineke.eskes@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp