Schrijf je in

Logistiek Medewerker

's-Heerenberg
Conform CAO
Conform CAO
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij ervaring in de productie, maar ben je nieuwsgierig naar de logistieke sector? Voor een grote logistieke speler in 's-Heerenberg zijn wij op zoek naar een Logistiek medewerker die aan de slag gaat aan een kleine productielijn. Lees snel verder! 

Logistiek Medewerker

Over onze opdrachtgever

JCL Logistics Benelux wil voor haar opdrachtgevers en medewerkers een betrokken en betrouwbare partner zijn die groei en innovatie stimuleert. Werken bij JCL Logistics betekent dan ook werken in een prettige, informele omgeving waar kwaliteit en veiligheid vooropstaan. Een omgeving met wisselende werkzaamheden en elke dag nieuwe uitdagingen. Je komt te werken in een enthousiast hecht team, waarin iedereen graag met elkaar werkt, elkaar helpt en waar ruimte is voor eigen initiatief.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In deze functie ga je aan de slag op de VAL afdeling (afdeling voor Value Added Logistics). Je draagt verantwoordelijkheid voor een korte productielijn waaraan de fietsen die naar het buitenland moeten worden gegraveerd. Je gaat aan de slag met de aan- en afvoer hiervan, met het graveren, het plaatsen van accu's, het inpakken in dozen en tot slot ook de systematische- en administratieve afhandeling voor het gereedmaken voor transport. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent fulltime beschikbaar (parttime in overleg);
  • Je bent beschikbaar van 06.00 - 15.00 uur;
  • Je hebt interesse in de logistieke sector;
  • Ervaring in de productie is een pré;
  • Je kunt uiterst secuur te werk gaan;
  • Je bent communicatief vaardig.

Wat bieden wij jou?

- Een bruto uurloon van ongeveer €12,-;
- Doorgroeimogelijkheden;
- Mogelijkheden om certificaten te halen via Seesing Flex leert!;
- Werken in een informeel en gezellig team;


Ben je op zoek naar meer informatie of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ayla via ayla@seesingflex of 0314-34 38 77.

JCL Logistics groeit, ontwikkelt, breidt uit! Wil jij ook groeien bij JCL Logistics? Kijk dan voor alle logistieke mogelijkheden op www.seesingflex.nl/werken-bij-jcl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp