Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Logistiek medewerker

Volop werk in de productie
Lochem
39
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij graag in beweging en opzoek naar een (nieuwe) baan in de logistiek? Dan is deze baan als logistiek medewerker jou op het lijf geschreven!

Logistiek medewerker

Over onze opdrachtgever

Mepal, gevestigd in Lochem, staat al ruim 70 jaar bekend als een producent van hoogwaardige en innovatieve kunststof consumentenartikelen. De organisatie ontwerpt, fabriceert en verkoopt haar producten wereldwijd via diverse verkoop- en distributiekanalen onder de merken Rosti en Mepal. Mepal is van oudsher sterk vertegenwoordigd in de Benelux, Scandinavië en Duitsland. Naast deze thuismarkten wordt er breed gedistribueerd naar diverse landen over de wereld. Het succesvol gevoerde beleid over de afgelopen jaren vormt de basis voor de verdere ontwikkeling en groei van de onderneming. Om deze groei verder te kunnen continueren is Mepal op zoek naar versterking.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat de orders worden verzameld. Je werkt met de handscanner, deze geeft aan welke producten je moet verzamelen en leidt je naar de juist de schappen. Met de handscanner scan je de producten die je pickt en deze leg je in de kar. Door alle producten te scannen weet je zeker dat je de juiste producten hebt en worden er weinig fouten gemaakt. Wanneer de order compleet is lever je deze af op de inpakafdeling, hier worden alle orders ingepakt. Af en toe zal je zelf ook werken op de inpakafdeling, maar dit vind jij juist leuk. Door deze afwisseling is namelijk elke dag anders. Op de inpakafdeling zorg je er voor dat de orders op de juiste manier worden ingepakt en verwerkt. Vind jij het leuk om met een computer te werken? Dan heb jij het zeker weten naar je zin op de inpakafdeling! Je draait namelijk orderbonnen en stickers uit en zorgt dat de bestellingen op de juiste manier verpakt worden. De orders kunnen komen van consumenten die producten bestellen via de webshop of vanuit verschillende detailhandels.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie is het van belang dat je:

  • Minimaal VMBO werk- en denkniveau hebt;
  • Ervaring hebt met orderpicken of inpakken, dit is echter niet vereist;
  • Graag in beweging bent, je zult namelijk de hele dag staan of lopen;
  • Minimaal 4 dagen beschikbaar bent, maar het liefst fulltime;
  • 17 jaar of ouder bent.

Wat bieden wij jou?

  • Je komt te werken op de afdeling Pick & Pack, waar een fijne sfeer heerst en humor wordt gewaardeerd;
  • Als logistiek medewerker begin je elke dag om 7:15 en ben je om 16:00 vrij;
  • Je wordt uitbetaald conform de cao Technische Groothandel;
  • Het betreft een functie voor de lange termijn en bij goed functioneren kun je een vast contract krijgen bij Mepal.


Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp