Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Logistiek medewerker

Lochem
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij opzoek naar een (nieuwe) afwisselende uitdaging als logistiek medewerker? Lees dan snel verder! Je bent verantwoordelijk voor het gereed maken van producten en het laden/lossen van containers met de heftruck.

Logistiek medewerker

Over onze opdrachtgever

Het bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken en bewerken van (speciaal) plaatmateriaal. Ook produceren en leveren ze vloerluiken, matranden, hoeklijnen en kantplanken. De focus ligt altijd op de wensen van de klant. En er wordt altijd gezocht naar vernieuwingen en verbeteringen. Het is een relatief jong bedrijf dat openstaat voor veranderingen en waar genoeg mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als logistiek medewerker kom je te werken in het magazijn. Jij bent verantwoordelijk voor het inpakken van de producten met de wikkelmachine. Na het inpakken ga je de producten stockeren, zodat alles klaar staat voor het laden van de vracht. Zodra de vrachtwagen arriveert zal je deze laden of lossen met de heftruck. Naast je werkzaamheden als logistiek medewerker spring je ook bij in de productie, hier verricht je allerlei hand- en spandiensten.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie is het van belang dat je houdt van afwisseling. Je hebt ervaring met een heftruck en een heftruckcertificaat. Ook als je geen heftruckcertificaat hebt, willen wij jou de mogelijkheid bieden om deze te behalen. Om je op weg te helpen word je door een ervaren medewerker ingewerkt. Hierdoor leer je al snel het gehele logistieke proces van A tot Z. Wil jij graag het vak leren als logistiek medewerker? Dan is dit een mooie kans!

Wat bieden wij jou?

Je hebt in deze functie volop de ruimte om je te ontwikkelen tot logistiek medewerker. Na bewezen geschiktheid krijg je een dienstverband aangeboden bij onze opdrachtgever. Verder kun je een goed salaris conform CAO verwachten en kom je te werken in een jong team met leuke collega's.

Enthousiast? Solliciteer dan direct! Door te mailen naar Aniek@seesingflex.nl of te bellen naar 0573-250185.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp