Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Logistiek medewerker dagdienst Doetinchem

Doetinchem
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Logistiek medewerker dagdienst Doetinchem

Over onze opdrachtgever

Voor onze opdrachtgever in Doetinchem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Onze opdrachtgever wordt door andere werknemers als een nuchtere en betrokken werkgever omschreven. In Doetinchem werken ze hard aan de ontwikkeling en productie van (elektrische) hulpmiddelen om mensen met een functionele beperking het maximale uit het leven te laten halen qua mobiliteit. De opdrachtgever vindt het enorm belangrijk dat hun bedrijfscultuur intact blijft. Ze willen een werkplek waar leren centraal staat en collega's elkaar met plezier elkaar helpen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Mocht je nog geen ervaring hebben in de logistiek, maar wil je het graag leren? Dan is dit een geweldig bedrijf om logistieke ervaring op te doen. Vanaf de eerste dag zal je worden ingewerkt door een ervaren collega die je alle werkzaamheden gaat leren. Het is enorm van belang dat je nauwkeurig kan werken aangezien je moet opletten dat je de juiste producten verzamelt. Daarna ga je het de bestelling verzendklaar maken. Het mogelijk dat jij verantwoordelijk bent voor de aanvoer naar de productie. Je zal dus veel in beweging zijn en met veel collega's in contact komen tijdens je werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

  • jij wilt graag leren in de praktijk;
  • jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • jij bent een echte teamspeler en hebt veel aandacht voor orde en netheid op de vloer;
  • jij bent fysiek in goede conditie, in het magazijn loop je dagelijks vele kilometers.

Wat bieden wij jou?

Onze opdrachtgever heeft oog voor jou als mens en collega. Alles wordt in het werk gesteld zodat jij jouw talenten verder kan ontwikkelen. Samen groeien is de sleutel tot succes. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris op basis van hun beloningsregeling. Interesse in deze vacature? Reageer dan direct of neem contact op met Anthony of Thom via 0314-216155.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp