Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Logistiek medewerker dagdienst Zevenaar

Zevenaar
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Logistiek medewerker dagdienst Zevenaar

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever staat bekend om het werken aan oplossingen voor de rendabele leefbaarheid van gebouwen. Het hoofdgebouw staat in Doesburg maar onze opdrachtgever heeft ook een vestiging in Zevenaar. In Zevenaar zijn ze dan ook op zoek naar een logistiek medewerker dagdienst om het team te ondersteunen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als orderpicker ben je grotendeels bezig met het picken van orders. Hierbij ben je continu in beweging en zorg je dat de artikelen die besteld zijn klaar staan voor de klanten. Alle artikelen zijn gemaakt in eigen huis.

De opdrachtgever heeft een uitgebreid assortiment en alles gaat dus door jou handen als orderpicker. Je zal dus veel verschillende artikelen voorbij zien komen. Naast je pick-werkzaamheden mag je je bezighouden met laden/lossen, opruimwerkzaamheden en (als je een certificaat hebt) rijden met een reachtruck. Al met al is het een afwisselende functie in dagdienst waarbij je dagelijks van 06:45 uur tot 15:30 uur aan de slag gaat.

Wat vragen wij van jou?

  • Jij bent in het bezit van een reachtruckcertificaat (of bent bereid om deze te halen);
  • Jij bent stressbestendig aangezien er sprake kan zijn van tijdsdruk;
  • Jij bent collegiaal, maar kunt ook goed zelfstandig werken.


Wat bieden wij jou?

Uiteraard horen bij deze functie goede arbeidsvoorwaarden conform de beloningsregeling van onze opdrachtgever. Enthousiast geworden? Reageer dan direct op deze vacature! Eerst nog een aantal vragen? Geen probleem! Neem telefonisch contact op met Thom via 0314-343877 of stuur een mail naar thom@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp