Schrijf je in

Logistiek medewerker, fulltime of parttime

Varsseveld
16 - 40
11,04
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Overdag lekker je eigen ding doen en in de middag- en avonduren aan de slag? Dan is deze baan perfect voor jou!

Logistiek medewerker, fulltime of parttime

Over onze opdrachtgever

Kramp is een toonaangevend e-business bedrijf. Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions is Kramp een strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche en het grondverzet. Kramp heeft verkoopkantoren in bijna elk land van Europa. Het assortiment bevat meer dan 500.000 producten, waarbij je kunt denken aan een schroefje tot aan een tractor-as. Samen met meer dan 3.000 collega’s hebben we als doel het werk van onze klanten makkelijker en efficiënter te maken.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Binnengekomen artikelen worden vanuit de afdeling inslag fysiek gecontroleerd en moeten op de juiste wijze worden ingeruimd. Jij verzamelt bestellingen en maakt de bestellingen klaar om te verzenden. De artikelen worden verzameld en klaargezet voor verzending aan de hand van picking, rekening houdend met prioriteit. Dit picken gebeurt met een handscanner, deze staat gekoppeld aan de bak of het artikel.

Netjes en nauwkeurig werken is belangrijk, want zo zorg jij er voor dat de klanten krijgen wat ze ook daadwerkelijk besteld hebben. Ook het controleren en inruimen van de inkomende goederen kunnen tot het takenpakket behoren. Hiermee maken we het werk van de klant een stuk makkelijker.

Wat vragen wij van jou?

Belangrijk is dat je vanaf 14.45 uur beschikbaar bent en tot 22.00 uur kunt werken, Maar het is natuurlijk pas tijd om naar huis te gaan wanneer jij samen met je collega’s het werk hebt afgerond voor die dag. Het gaat om werk waarbij je veel loopt en vrijwel de hele dag staat, dus vinden wij het belangrijk dat jij in goede conditie bent. Daarbij herken jij jezelf in een nauwkeurig persoon en kun je secuur werken.  

Verder ben je 18 jaar of ouder en uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen

Deze vacature is zowel parttime als fulltime in te vullen, waarbij je minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent;

Wat bieden wij jou?

Een bruto uurloon van €11,04 voor werknemers van 21 jaar en ouder

25% toeslag op het bruto uurloon na 20.00 uur

Goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer

Het betreft werk voor langere termijn

Goede begeleiding en inwerktraject en een fijne werkomgeving. Zo krijg je o.a. werkkleding van Kramp

Spreekt het bovenstaande je aan en wil je op korte termijn aan de slag. Neem dan contact met ons op en vraag naar Ellis ten Have. Zij is bereikbaar op nummer 0544 - 353739 of per mail: ellis@seesingflex.nl 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp