Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Logistieke aanpakker

's-Heerenberg
Conform CAO
Conform CAO
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij interesse in de logistiek en wil jij daar graag in doorgroeien? Dan willen wij jou graag spreken. Wij zijn op zoek naar mensen die de ambitie hebben zichzelf te ontwikkelen in de logistiek. Misschien begin jij als lader/losser en wil jij graag jouw heftruckcertificaat halen of heb je jaren ervaring op de heftruck en ben je nu op zoek naar de kans om teamleider te worden. Bel ons als jij jouw kansen wil bespreken.

Logistieke aanpakker

Over onze opdrachtgever

JCL Logistics Benelux wil voor haar opdrachtgevers en medewerkers een betrokken en betrouwbare partner zijn die groei en innovatie stimuleert. Werken bij JCL Logistics betekent dan ook werken in een prettige, informele omgeving waar kwaliteit en veiligheid vooropstaan. Een omgeving met wisselende werkzaamheden en elke dag nieuwe uitdagingen. Je komt te werken in een enthousiast hecht team, waarin iedereen graag met elkaar werkt, elkaar helpt en waar ruimte is voor eigen initiatief. Als team ga je dan ook aan de slag.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Voor JCL Logistics te 's Heerenberg zijn wij op zoek naar gemotiveerde logistiek medewerkers. Je werkt de meeste tijd in een 3 ploegendienst. Er zijn verschillende functies waarin je zou kunnen beginnen. Dit ligt natuurlijk aan de ervaringen die je al hebt.

De salariëring is conform de CAO Beroepsgoederen Vervoer (BGV).

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent fysiek goed in orde
  • Je hebt geen moeite met het werken in een 3 ploegen systeem
  • Je wil jezelf ontwikkelen in de logistiek

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp