Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Machine operator

Volop werk in de productie
Doetinchem
40
2942,00 - 4098,00 bruto per maand
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben je als ervaren operator klaar om verantwoordelijkheid te dragen voor het produceren van honden- en kattenvoer in een 3-ploegendienst? Dan zoeken wij jou!

Machine operator

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever maakt honden- en kattenvoer en is bekend in heel Europa. Ze hebben twee fabrieken in Nederland, waarvan één in Doetinchem. In die fabriek maken we droge en "semi-moist" brokken voor honden en katten. Het voer is te vinden in grote supermarkten, en ze hebben veel verschillende goede producten. Als je bij hun komt werken, maak je deel uit van een bedrijf dat steeds beter wil worden en groeit.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Machine Operator (Extruder) bij onze opdrachtgever is geen dag hetzelfde! Jij zorgt ervoor dat 4 productielijnen soepel draaien en produceert droog honden- en kattenvoer. Ook bedien je de maal/menglijn om machines van de juiste recepten te voorzien. Veilig en plezierig werken is belangrijk. Na een goede training bedien je zelfstandig de machines, zorg je voor de juiste aantallen en goede kwaliteit. Je werkt in een klein team dat samen 4 productielijnen en de maal/menglijn beheert.

Je wilt het hele proces begrijpen, van grondstof tot eindproduct. Het instellen van de (Extruder) machine, bewaken van het productieproces en volgen van richtlijnen horen bij jouw taken.

Als Machine Operator (Extruder) heb je verantwoordelijkheid. Als de eindproducten niet voldoen aan de kwaliteitseisen, stel je de machine zelf bij. Bij storingen probeer je eerst zelf een oplossing te vinden. Lukt dat niet, dan werk je samen met de technische dienst en leer je van die samenwerking om je technische kennis te vergroten. Gelukkig sta je er niet alleen voor, je werkt nauw samen met gemotiveerde collega's.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt MBO-3 of 4 werk- en denkniveau en kunt bijzonderheden en storingen duidelijk overbrengen aan je collega's.
 • Je werkt graag in teamverband en hecht veel waarde aan veilig werken.
 • Je bent nieuwsgierig en wil nieuwe dingen leren.

Wat bieden wij jou?

 • Een aantrekkelijk maandelijks startsalaris van €2.994,-, dat kan oplopen tot €4.676,-, inclusief ploegentoeslag en een bonus van 6%, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
 • Als je goed presteert, willen we je tijdelijke contract graag omzetten naar een vast dienstverband.
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld.
 • Je hebt recht op 5 weken vakantie.
 • We vergoeden €0,19 per kilometer voor woon-werkverkeer vanaf 10 km, met een maandelijks maximum van €217,-.
 • Er is voldoende parkeergelegenheid en de locatie is uitstekend bereikbaar met de trein naar Doetinchem.
 • Op het werk is er gratis fruit beschikbaar.
 • Je hebt de mogelijkheid om met belastingvoordeel een fiets aan te schaffen.
 • Er heerst een prettige sfeer onder collega's, en er zijn teamuitjes en andere leuke activiteiten gedurende het jaar.
 • Bij ons krijg je alle nodige hulp en opleidingskansen, waaronder de mogelijkheid om certificaten zoals VCA (veiligheid), Vapro en BHV te behalen.

Ben jij de enthousiaste extruder operator die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog en word deel van het team! Je kan voor extra vragen ook bellen naar 0314-216155 of mailen naar Anthony via Kevin@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp