Schrijf je in

Magazijnmedewerker

Holten
40
€14,00 - €16,00
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Kou en gladheid? Geen probleem! Jij stuurt de zoutstrooiers er heen.

Magazijnmedewerker

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 2.000 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. 

Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsbestrijdingsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

's Morgens 7:15 uur stap jij door de ingang van Aebi Schmidt om fris te beginnen aan een nieuwe dag. Je legt jouw spullen in jouw persoonlijke kluisje en zorgt dat je voor 7:30 uur omgekleed en wel op de werkplek staat. Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het intern transport van de zware en grote onderdelen. Je pickt de orders, bevoorraad de productielijn en bent een kei met computers omdat jij ook alles in het systeem verwerkt.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie is het fijn als je al wat ervaring hebt opgedaan als magazijnmedewerker. Affiniteit met de technische branche is helemaal mooi meegenomen. Dit is een fulltime functie in 2 ploegendienst. In het hoogseizoen kan er van je gevraagd worden om 9 uur per dag te werken. Om op tijd op je werk te kunnen zijn is het wel handig als je een beetje in de buurt van Holten woont. Heb jij kennis van SAP? Dat is helemaal mooi meegenomen.

Ben jij degene die Aebi Schmidt zoekt? Reageer dan snel of neem contact op met Anne of Bart via 0573-250185 of mail naar aebi@seesingflex.nl. Wil je een kijkje nemen bij Aebi om te zien of het bedrijf bij je past? Neem contact op voor een rondleiding, we zijn als Seesing Flex alle ochtenden aanwezig!

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin jij onderdeel mag zijn van een internationale professionele organisatie. Uiteraard hoort hier een goed salaris bij conform de cao Metaal & Techniek en een mooie vergoeding voor overuren.

Aebi Schmidt strooit met vacatures dit seizoen. Wil jij strooien met jouw talent? Klik dan hier: https://www.seesingflex.nl/aebi-schmidt-strooit-met-vacatures

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp