Schrijf je in

Magazijnmedewerker

Aalten
40
Marktconform
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Magazijn toppertjes, opgelet!

Magazijnmedewerker

Over onze opdrachtgever

Van reachtruckchauffeurs in het magazijn tot expeditie medewerkers. Zoek jij een organisatie met voldoende toekomst mogelijkheden en kansen? Seesing Flex kan kan je dit geven!

Voor meerdere opdrachtgevers in de Achterhoek zoeken wij magazijntoppertjes. Door de diversiteit aan functies kijken wij graag samen met jou wat het best bij je past! Ben jij bijvoorbeeld een magazijnmedewerker, expeditie medewerker, losploegmedewerker, controleur, orderpicker, combitruckchauffeur, heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur? Of wil je dit graag worden? En ben jij toe aan een uitdagende job in de Achterhoek? Reageer dan snel!


Wat vragen wij van jou?

Voel jij je als een vis in het water thuis in de logistiek? Ben jij flexibel en bereid om in ploegen te werken? Reageer dan snel of neem gerust contact op Britt via 0543-740010 of mail naar britt@seesingflex.nl.

De koffie staat voor jullie klaar!


Wat bieden wij jou?

-Marktconform salaris afhankelijk van functie;
-Daarboven op een ploegentoeslag per gewerkt uur;
- Iedere vier gewerkte weken een continuïteitsbonus naast je salaris;
-Een dynamische en gezellige werkomgeving;
-Fulltime werk en in overleg parttime mogelijkheden;
-Opbouw van 8.33% vakantiegeld;
-In de eerste instantie werk je via Seesing Flex, maar bij goed functioneren maak je kans op een contract bij de opdrachtgever; 
- Reiskosten per dag (vanaf 10 km reisafstand);
-Wekelijkse verloning;

Daarnaast biedt werken via Seesing Flex diverse voordelen. Denk aan een vast aanspreekpunt voor je vragen op het gebied van (persoonlijke) ontwikkeling, het onbeperkt volgen van online cursussen via GoodHabitz. Wij zorgen voor jou en helpen je verder!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp