Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Magazijnmedewerker dagdienst

Doetinchem
32 tot 40 uur
Conform cao Technische Groothandel
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Zoek jij een uitdagende baan in de logistiek? Voor onze opdrachtgever Van Egmond in Doetinchem zijn wij per direct op zoek naar meerdere magazijnmedewerkers. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze geweldige kans!

Magazijnmedewerker dagdienst

Over onze opdrachtgever

Van Egmond Groep bestaat in totaal uit een drietal bedrijven. De vacatures in kwestie zijn bij de Elektrogroothandel. Binnen de Elektrogroothandel heeft Van Egmond een assortiment van meer de 400.000 verschillende artikelen. Vriendelijke collega’s, een toegankelijk management en een prettige werkomgeving kenmerken het dagelijks leven binnen Van Egmond. Anders gezegd: de collega’s vormen de kern van het succes. In de samenwerking draait het om verbinden en vernieuwen waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit centraal staan. Successen zijn er om gevierd te worden en alles wordt in het werk gesteld om de samenwerking tussen teams en relaties te bevorderen. Je komt samen te werken met ruim 35 collega’s in verschoven dagdienst.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Om de functie te beschrijven beginnen we met een cliché. Geen dag bij Van Egmond is hetzelfde. Als magazijnmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van de inkomende goederenstromen. Denk hierbij aan het lossen, uitpakken, controleren en inruimen van producten. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren van de producten op kwaliteit, hoeveelheid, de verpakking en eventueel klant specifieke wensen. Het is aan jou om eventuele fouten of afwijkingen te signaleren en op te lossen. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Kwaliteit, snelheid en veiligheid zijn hierbij van groot belang. Het is belangrijk dat jij een echte kilometervreter bent aangezien ruim 80% van de producten met de hand wordt verwerkt.

Wat vragen wij van jou?

Mentaliteit, eventueel aangevuld met werkervaring, is indeze functie van doorslaggevende betekenis. Ben jij een enthousiast enleergierig persoon die graag de mouwen opstroopt? Zie jij jezelf werken in een mensgerichten logistiek bedrijf waar je veel kunt leren? Als jij daarnaast ook nogminimaal 24 uur per week beschikbaar bent dan is dit de baan voor jou! Heb jij een tussenjaar en ben je tot september beschikbaar? Ook dan nodigen wij jou van harte uit te reageren.

Wat bieden wij jou?

Je ontvangt een passend salaris conform de cao Technische Groothandel en er is op termijn voldoende ruimte voor groei. Ook maak je in de toekomst kans op een contract bij Van Egmond. Interesse? Reageer direct op deze vacature of neem contact op met Thom via 0314-343877.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp