Schrijf je in

Magazijnmedewerker dagdienst

Doetinchem
FT
Conform cao opdrachtgever
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een uitdagende logistieke functie in dagdienst? Lees dan snel verder want wij hebben een geweldige kans beschikbaar!

Magazijnmedewerker dagdienst

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een stabiele organisatie met een uitstekend toekomstperspectief. De cultuur is laagdrempelig en wordt gevormd door vriendelijke collega's, een toegankelijk management en een prettige werkomgeving. Uitgangspunt van onze opdrachtgever is dat de collega's de kern vormen van het succes. Alles wordt in het werk gesteld dat je zo prettig mogelijk kunt werken en dat de samenwerking binnen en tussen teams zo soepel mogelijk verloopt. In totaal zijn er ruim 40 collega's werkzaam in het magazijn.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van de inkomende goederenstromen. Denk hierbij aan het lossen, uitpakken, controleren en inruimen van producten. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren van de producten op kwaliteit, hoeveelheid, de verpakking en eventueel klant specifieke wensen. Het is aan jou om eventuele fouten of afwijkingen te signaleren en op te lossen. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Kwaliteit, snelheid en veiligheid zijn hierbij van groot belang. Het is belangrijk dat jij een echte kilometervreter bent aangezien ruim 80% van de producten met de hand wordt verwerkt.

Wat vragen wij van jou?

  • je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke allround functie in de logistiek;
  • je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift in verband met het klaarmaken van bestellingen;
  • je bent te omschrijven als een enthousiast persoon die graag aanpakt;
  • je bent fysiek in goede conditie aangezien je veel kilometers maakt gedurende de dag;
  • je bent op zoek naar een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat bieden wij jou?

Je ontvangt een marktconform salaris conform de cao van de opdrachtgever en er is op termijn voldoende ruimte voor groei. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid maak je in de toekomst kans op overname en een contract bij de opdrachtgever. Interesse? Reageer direct op deze vacature of neem contact op met Ayla of Thom via 0314-343877.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp