Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Magazijnmedewerker dagdienst

Doetinchem
32 tot 40 uur
Conform cao Technische Groothandel
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Voor onze opdrachtgever in Doetinchem zijn we per direct op zoek naar een magazijnmedewerker dagdienst! Deze kans laat jij toch niet lopen?

Magazijnmedewerker dagdienst

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is onderdeel van een groep bedrijven, gericht op het leveren van goederen en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Ze omschrijven zichzelf als persoonlijk en betrokken. De werkplek in kwestie is een omgeving waar samenwerken en de menselijke maat de kern van het succes zijn. In het magazijn van onze opdrachtgever hebben de collega's oog voor elkaar en word je iedere dag gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als magazijnmedewerker is geen dag hetzelfde! Dagelijks maak je vele meters binnen de verschillende afdelingen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het inboeken van goederen, sorteerwerkzaamheden en stickeren;
  • het controleren van producten op kwaliteit en specificaties;
  • het verzamelen van goederen en het verzendklaar maken van de orders;
  • het bijhouden van de voorraad;
  • het opruimen en schoonhouden van het magazijn.

Wat vragen wij van jou?

Jij omschrijft jezelf als positief, enthousiast en gedreven. Het werk is uitvoerend van aard dus je moet zeker niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Verder is het belangrijk dat jij nauwkeurig en zelfstandig kunt werken. Ervaring met logistiek is niet vereist, maar het is natuurlijk wel mooi meegenomen. Verder is het van belang dat jij 32 tot 40 uur per week beschikbaar bent. Ook mensen met een tussenjaar nodigen wij van harte uit om te reageren. 

Wat bieden wij jou?

Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een leuke en afwisselende baan binnen een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Er hangt een fijne laagdrempelige sfeer en uiteraard ontvang jij een passend salaris conform de cao Technische Groothandel. Interesse? Reageer dan direct op deze vacature of neem contact op met Thom Hofland via 0314-343877 of thom@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp