Schrijf je in

Master Data/EDI Coördinator

Afstudeerders
LOCHEM
40
3000-4000
Financieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij passie voor cijfers en data én zie jij het belang en de urgentie om deze data goed te managen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Master Data/EDI Coördinator

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een staat bekend als een producent van hoogwaardige en innovatieve kunststof consumentenartikelen. De organisatie ontwerpt, fabriceert en verkoopt haar producten wereldwijd. Het succesvol gevoerde beleid over de afgelopen jaren vormt de basis voor de verdere ontwikkeling en groei van de ondernemen. Om deze groei verder te kunnen continueren is onze opdrachtgever op zoek naar versterking.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Alle afdelingen en processen zijn continu in ontwikkeling, ook rondom master data. In deze functie draag jij bij aan het continu optimaliseren van de master data en EDI processen. Met meer grip op de datastromen ondersteun jij de business en zorg jij dat collega’s en klanten de juiste data ontvangen. Daarnaast verzorg je ook de rapportages rondom productdata en datakwaliteit. De operationele aansturing van de externe EDI partners maakt ook deel uit van jouw takenpakket. Daarnaast zorg je dat verstoringen in de bedrijfsprocessen beperkt worden. Het is jouw doel om de dataprocessen zodanig in te richten dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Het beheer van onze masterdata is jouw verantwoordelijkheid.

Wat vragen wij van jou?

Wij komen graag met jou in contact als jij jezelf kunt vinden in het volgende profiel:

- Jij hebt een afgeronde hbo studie en hbo werk- en denkniveau;
- Jij hebt ervaring als master data/EDI specialist of een andere soortgelijke functie;
- Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
- Jij hebt analytische vaardigheden, passie voor cijfers en data;
- Jij bent een expert in Excel;
- Jij hebt kennis van EDI, Microsoft Office, ERP en WMS.

Wat bieden wij jou?

Als Master Data/EDI Coördinator krijg jij bij onze opdrachtgever de kans om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei. Daarnaast is het een fulltime functie voor bepaalde tijd, waarin jij uitzicht hebt op een vast contract bij gebleken geschiktheid en match met de organisatie. Salaris is conform cao Technische Groothandel.

Ben jij degene die onze opdrachtgever zoekt? Solliciteer dan direct of mail jouw cv naar Marleen via marleen@seesingflex.nl. Wil jij meer informatie? Bel dan naar 0544-353739.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp