Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Medewerker Buitendienst Kunstgras

groen sector
Lichtenvoorde
40
Groen
Interessante baan?
Solliciteer nu

Elke ochtend sta jij op om kleurrijke projecten te creëren in de buitenruimte. Geen uitdaging is voor jou te gek en je vindt het leuk om mensen blij te maken, dit geeft je elke dag voldoening.

Medewerker Buitendienst Kunstgras

Over onze opdrachtgever

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het compleet inrichten van recreatieve buitenruimten. Ze houden zich bezig met het creëren van uitdagende speel- en sportvelden om mensen maximaal te laten genieten. De buitenruimten worden ontworpen en gerealiseerd door middel van kleurrijke, veilige en duurzame projecten. Met hun projecten brengen ze mensen in beweging en laten ze kinderen buitenspelen. 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Voor deze functie zoeken we enthousiaste en leergierige vakmannen die graag initiatief nemen en van aanpakken weten. Je kunt projectmatig en met precisie werken en bent gemotiveerd om de mooiste projecten in de buitenruimte te creëren. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het uitvoeren van grond- en straatwerk en de aanleg van recreatieve buitenruimtes met o.a. kunstgras (voor speel- en sportterreinen en tuinen). Met jouw sociale vaardigheden is het onderhouden van contact met opdrachtgevers geen enkel probleem. Daarnaast ben je vakbekwaam en kun je omgaan met machines en materialen. Tevens heb je technisch inzicht en kun je goed improviseren. Voor deze functie is het belangrijk dat je het geen probleem vindt om naar verschillende hoeken van ons mooie land af te reizen, omdat de projecten een groot werkgebied bestrijken. 

Klik gerust op onderstaande link voor nóg meer idee bij deze vacature! : https://variofields.com/nl/vacatures/vakman-buitencategorie

Wat vragen wij van jou?

Het is belangrijk binnen deze functie dat je:

 • Secuur kunt werken en streeft naar perfectie;
 • Enthousiast en leergierig bent en van aanpakken weet;
 • Ervaring hebt met grond- en straatwerk;
 • Een geldig VCA certificaat en/of een rijbewijs BE hebt, dit is een pré;
 • Ervaring met kunstgras hebt, dit is een pré;
 • In de omgeving van Lichtenvoorde woont;
 • Het geen probleem vindt om naar verschillende hoeken in het land te reizen.

Wat bieden wij jou?

Binnen het bedrijf kom je te werken in een hecht team bestaande uit ervaren specialisten en jonge talenten. Een van de kerndoelen is het blij maken van mensen met kleurrijke projecten in de buitenruimte, dit wordt gerealiseerd doordat het project van A tot Z in eigen beheer wordt aangepakt. Binnen het team zijn samenwerking, plezier en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijke waarden. Daarnaast biedt het bedrijf jou:

 • Een vaste baan van 36-40 uur;
 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier maken samengaan;
 • Elke dag op pad gaan met een vaste compleet uitgeruste werkbus met de benodigde machines en gereedschappen;
 • Een leuk team collega's, vrijwel allemaal twintigers en dertigers;
 • Elke dag op pad met vers arbeidsfruit;
 • En natuurlijk een wekelijkse gezellige vrijdagmiddagborrel en veel leuke bedrijfsuitjes.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp