Schrijf je in

Medewerker decoteam / showroom

Aalten
In overleg
Marktconform
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Terwijl het buiten nog warm is, zijn de voorbereidingen voor kerst alweer volop bezig! Houd jij sfeer en vind je het leuk om te helpen bij het opbouwen van de showroom. Dan zoeken wij jou!

Medewerker decoteam / showroom

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is een internationaal bedrijf dat alle continenten afreist om de mooiste, meest originele en creatieve decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. Op dit moment zit Kaemingk middenin 'the most wonderful time of the year', oftewel het is kerst wat de klok slaat bij Kaemingk!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Wij zoeken toppers voor het decoteam/showroom. Het betreft een fulltime functie per direct in dagdienst van 08.00 uur 's morgens tot 16.30 uur 's middags. We zoeken onder andere medewerkers voor:

* Het schilderen van wanden en decoratieve objecten
* Uitpakken van binnengekomen deco/ tellen/ verdelen / ballen op draad zetten/ uitvouwen van bomen/ plamuren etc.

Allround inzetbaar is belangrijk.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een praktische instelling die echt van aanpakken weet. Daarnaast is flexibiliteit een must aangezien er ook onderling uitgewisseld wordt qua werkzaamheden.

Ben jij per direct beschikbaar en weet jij op welk moment je moet pieken? Reageer dan snel en neem contact op met Britt of Masja via 0543-740010 of mail naar kaemingk@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp