Schrijf je in

Medewerker RNI-loket

Flexwerk Achterhoek
Doetinchem
32-36
schaal 7
Overheid
Interessante baan?
Solliciteer nu

Medewerker RNI-loket

Over onze opdrachtgever

De Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) registreert personen die niet in Nederland wonen, maar wel contact hebben met de Nederlandse overheid. Hierbij kun je denken aan mensen die korter dan 4 maanden in Nederland zijn om te werken, of mensen die in Nederland hebben gewoond maar nu in het buitenland verblijven. Daarnaast kunnen ze bij een RNI loket terecht om persoonsgegevens te wijzigen, inzage te geven in persoonsgegevens of om afschriften en uittreksels te verstrekken.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als medewerker aan het RNI-loket fungeer jij als eerste aanspreekpunt. Je kunt personen alles vertellen over de RNI. Als de persoon aan alle eisen voldoet is het aan jou de taak om de persoon in te schrijven, persoonsgegevens te wijzigen of een uittreksel te verstrekken. Je voert de werkzaamheden uit aan het RNI-loket. Dat betekent dat je voortdurend klantcontact hebt en dat je dienstverlenend bent. Aangezien het vaak om grote groepen mensen gaat die gelijktijdig ingeschreven moeten worden, moet je stressbestendig zijn en tegen drukte kunnen. 

Wat vragen wij van jou?

Functie eisen:

  • Je hebt relevante klantcontact ervaring en bent dienst verlenend ingesteld
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week
  • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4/HBO opleiding
  • Gezien het feit dat je vaak te maken hebt met mensen uit het buitenland is het van belang dat je effectief kunt communiceren in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

Het betreft een tijdelijke functie voor 32 tot 36 uur per week, de exacte periode is nog niet bekend.

Je wordt ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring in schaal 7 van de CAO Gemeenten (€ 2170 - € 3176)  bruto per maand o.b.v. 36 uur per week). Je ontvangt daarnaast 6,75% eindejaarsuitkering en 1,5% levensloopbijdrage.

Word jij enthousiast van deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie naar martine@seesingflex.nl of bel 0544-221500.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp