Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Medewerker serviceteam Buitendienst

Flexwerk Achterhoek
Lichtenvoorde
36
2904
Overheid
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waar je je twee rechterhanden goed kan gebruiken en vind je het leuk om het visitekaartje van de gemeente te zijn, dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker serviceteam Buitendienst

Over onze opdrachtgever

Oost Gelre is een prachtige gemeente in het oosten van Nederland met bijna 30.000 inwoners. De twee grote en zes kleine kernen met ieder hun eigen identiteit vormen samen met het tussenliggende landschap een mooi geheel. De gemeente is groen vanwege veel agrarisch gebied, en kent ook economische activiteiten gericht op nieuwe technologie zoals het verduurzamen van energie. Oost Gelre kent een rijk verenigingsleven, waardoor de organisatiekracht groot is. Op het gebied van cultuur, welzijn en sport is er een divers aanbod. Ze zijn verder een gemeente die zich extern sterker wil neerzetten. Vanuit eigen kracht zoeken zij de samenwerking met buurgemeenten en andere partners.

Deze organisatie van ruim 190 medewerkers kenmerkt zich door een platte structuur met professionals die de verantwoordelijkheid en het vertrouwen krijgen van het management en de directeur. In deze ondernemende organisatie heeft iedereen veel vrijheid van handelen. Ze werken duidelijk resultaatgericht waarbij ze aansluiten bij de vraag van de burgers, ondernemers en andere maatschappelijke organisatie. Ruimte, jezelf zijn, je eigen verantwoordelijkheden. Dat is de inspirerende belofte van de gemeente Oost Gelre. Een jonge, informele gemeente, waar de wederzijdse band met mensen warme aandacht heeft. Je krijgt volop de gelegenheid en kansen om je ideeën, initiatieven en plannen voor de toekomst waar te maken.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als medewerker Serviceteam Buitendienst handel je meldingen/klachten af van burgers met betrekking tot de openbare ruimte. Je voert onderhouds- en servicetaken uit. Het gaat hier onder andere om: herstel straatwerk, rioleringswerk, wortelopdruk, reparaties/onderhoud aan bruggen, vervangen van kolken, het regelen van wegafzettingen en de uitleen van dranghekken/ verkeersmaatregelen, vlaggen op 4 en 5 mei, overige feestdagen en herdenkingsdagen. Verder controleer je speeltoestellen op afwijkingen en leg je eventuele schades vast. Ook knelpunten ten aanzien van de openbare ruimte breng je in kaart.

Je neemt deel aan calamiteitendiensten, de gladheidsdiensten en evenementenbegeleiding.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van rijbewijs B en CE. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met kennis van civieltechnische zaken (riool, wegen). Je bent flexibel en klantgericht en je weet de gemeente op een goede wijze naar de burgers toe te vertegenwoordigen. Problemen ga je niet uit de weg en je ziet er een uitdaging in een zo goed mogelijke oplossing te bedenken. Je bent collegiaal, open en hebt een goed gevoel voor humor. Uiteraard beschik je over 2 rechterhanden en heb je een opgeruimd karakter. Daarnaast vraagt deze functie dat je ook met enige regelmaat buiten normale werktijden werkzaamheden verricht.

Wat bieden wij jou?

Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie in een informele en vooruitstrevende organisatie met een prettige werksfeer. Je krijgt de ruimte je verder te ontwikkelen, veel vrijheid in het organiseren van je werk en flexibele werktijden.

Het betreft een structurele functie. In eerste instantie bieden we een dienstverband voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatieomstandigheden wordt deze omgezet in een vast dienstverband.

De werkzaamheden zijn gewaardeerd in functieschaal 6. Je wordt ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 1.814,00 (aanloopschaal 5) en maximaal € 2.904,00 (functieschaal 6) bij een 36-urige werkweek.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons te werken.

Mocht je interesse hebben, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Martine@seesingflex.nl of bel 0544-221500

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp