Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Meewerkend voorman Logistiek

Lichtenvoorde
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Meewerkend voorman Logistiek

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is de complete afbouwer van Nederland. Ze hebben alles in huis op het gebied van tegels, sanitair en natuursteen. Of het nu gaat om de afwerking van woningen, utiliteitsbouw, renovatieprojecten of woonzorgcomplexen, ze zijn overal in thuis!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als meewerkend voorman in de logistiek houd jij je bezig met de inkomende- en uitgaande logistieke stromen in het magazijn in Lichtenvoorde. Hierbij is er veel contact met jouw logistieke collega's, maar ook met de afdeling inkoop en de werkvoorbereiders. Jouw taken bestaan voornamelijk uit;

  • het laden en lossen van inkomende- en uitgaande goederen;
  • het maken van een werkverdeling;
  • het verwerken van de administratie rondom het logistieke proces;
  • aandragen van verbeterpunten;
  • orde en netheid behouden in het magazijn.

Wat vragen wij van jou?

Hiervoor is het van belang dat jij bezit over een MBO diploma en een heftruckcertificaat. Daarnaast ben jij een echte teamplayer en kun jij goed organiseren en orde houden. Voor de administratieve taken is het van belang dat je enige kennis hebt van het inboeken en overboeken van goederen. Tot slot is het van belang dat je accuraat bent en iets gemakkelijk op anderen kunt overdragen.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is. Het betreft werkzaamheden in dagdienst waarbij het team het belangrijk vindt om samen een kop koffie te drinken. Je kunt in deze functie direct in dienst treden bij de opdrachtgever.


Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ellis ten Have via; ellis@seesingflex.nl of bel naar 0544-353739.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp