Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Metselaar

Lichtenvoorde
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil jij aan de slag bij een bouwonderneming waar de medewerker centraal staat, jij jezelf kunt ontwikkelen op velerlei gebied en je wordt uitgedaagd om verantwoordelijkheid te pakken? Dan hebben wij prachtige mogelijkheden bij een opdrachtgever waar jouw functie aangepast wordt aan jouw competenties. Ben jij die metselaar die wij zoeken?

Metselaar

Over onze opdrachtgever

Je gaat aan de slag bij een ontwikkelende bouwer die zich voornamelijk richt op de utiliteitsbouw, vastgoedzorg en beton & infra, waarin ze werken voor 3 opdrachtgevers doelgroepen; overheid, semi-overheid en bedrijfsleven. Voor hun utiliteitstak zoeken wij meerdere metselaars.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als metselaar bij deze mooie organisatie ga je met een gezellig, vast team aan de slag op mooie projecten in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gemeentehuizen, scholen, zorgcentra, kantoor- en hallenbouw. De projecten bevinden zich in Oost en Midden Nederland.

Wat vragen wij van jou?

Je past in deze functie als je:

  • Op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in het metselvak;
  • Zelfstandig je taken kun uitvoeren, maar ook graag met collega's samenwerkt;
  • Weet van aanpakken, maar ook een geintje op z n tijd kunt waarderen;
  • Interesse hebt in de veelzijdigheid die de utiliteitsbouw te bieden heeft;
  • Jouw kennis en kunde wilt benutten om mee te denken op de bouwplaats, zodat jullie samen mooi vakwerk af kunnen leveren.

Wat bieden wij jou?

Bij deze organisatie kom je terecht in een vast team waarin een prettige onderlinge sfeer heerst. Je krijgt de kans je te ontwikkelen in een richting die bij jou past, zodat je ook plezier houdt in je werk. Je wordt betaald conform de bouw cao.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp