Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Missie en Visie

Missie en visie

Missie Seesing Flex

In alles wat wij doen, streven wij ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan het succes van onze flexkrachten en opdrachtgevers. Onze missie luidt dan ook als volgt:

Zorgvuldige arbeidsbemiddeling door en voor mensen uit de Achterhoek

Seesing Flex wil met haar vestigingen in Aalten, Doetinchem, 's-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl en Zutphen de nummer 1 intermediair zijn voor banen in de Achterhoek en omliggende gebieden. Met een team, bestaande uit meer dan 40 uitzendfanaten, die de markt en de mensen kennen, streven wij continu naar een professionele doch informele dienstverlening, die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt.

Visie Seesing Flex

Seesing Flex wil als intermediair letterlijk baanbrekend zijn in de uitzendwereld. Door optimaal gebruik te maken van alle beschikbare middelen (internet, social media, traditionele media, multi media, etc.), aangevuld met de professionaliteit en expertise van onze intercedenten, willen wij toonaangevend zijn in het bieden van flexibele HR-oplossingen. Deze oplossingen moeten bovenal een positieve bijdrage leveren aan het succes van onze flexwerkers en opdrachtgevers.

Seesing Personeel 5 pijlers

5 Pijlers van onze dienstverlening

Seesing Flex is een bedrijf dat de mentaliteit nastreeft waar de mensen in Oost-Nederland om bekendstaan. Onze dienstverlening is dan ook gestoeld op de vijf belangrijkste pijlers van deze regio:

 1. Nuchterheid
  Al onze intercedenten hebben een nuchtere kijk op zaken. Dit stelt ons in staat om de meest uiteenlopende situaties snel en goed in te schatten en flexibele oplossingen te bedenken waar alle partijen content mee zijn.
 2. Betrokkenheid
  Onze persoonlijke benadering en verregaande interesse stellen ons in staat om zowel flexwerkers als opdrachtgevers goed te leren kennen. Hierdoor halen we het beste in de mensen naar boven. Bovendien resulteert het vaak in onverwachte matches, die uiteindelijk een gouden greep blijken te zijn.
 3. Eerlijkheid
  Ons credo is: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen! Wij hanteren dus een zeer open communicatie, tot op het niveau van prijsstelling, wat uitmondt in een prettige en langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten.
 4. Duidelijkheid
  Ook al is niet elke boodschap positief, wij zullen er nooit omheen draaien. Hierdoor ontstaan er geen onduidelijke situaties en zijn alle partijen steeds op de hoogte van de stand van zaken.
 5. Doorzettingsvermogen
  ​Wij zullen continu onze doelen nastreven om zoveel mogelijk kandidaten uit de regio aan een leuke baan te helpen en opdrachtgevers te ondersteunen met flexibele HR-oplossingen. Wij zullen alle mogelijke middelen aanboren om dit te bereiken en nemen niet snel genoegen met een “nee”. 

Op basis van deze pijlers zullen wij onze dienstverlening verder uitbouwen en ons marktaandeel in de regio vergroten.