Schrijf je in

Montagemedewerker

Netterden
40
14
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Montagemedewerker

Over onze opdrachtgever

Kleinschalige organisatie actief in de handel en montage van valbeveiliging en aanverwante artikelen 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het afleveren en monteren van valbeveiligingsproducten. Je kunt hierbij denken aan ankerpunten, ladders, hekwerken en kabelsystemen. Je start je dag om 07.00 uur, dan vertrek je met de bus richting de klus. Je werkt door heel Nederland en de klussen duren meestal niet langer dan een dag. Je hebt dus flinke afwisseling in je werk. Uiterlijk 16.00 uur ben je weer terug op de zaak en zit je werkdag er op. 

De klussen zijn het eerste uur soms fysiek wat zwaarder, omdat je het materiaal boven moet zien te krijgen. Daarna is het mooi montagewerk! Je boort wat gaten, zet het een en ander vast met ankers en pluggen en zorgt dat alles netjes waterpas wordt gemonteerd. 

Je komt te werken in een team van 6 monteurs en gaat normaliter met z'n tweeën op pad.  

Wat vragen wij van jou?

Het is belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt en je al enige ervaring hebt met montagewerkzaamheden. Verder is het belangrijk dat ze op je kunnen bouwen! 

Wat bieden wij jou?

Leuke baan met schappelijke tijden van 7.00 - 16.00 uur. Je bent dus de files voor en houdt nog genoeg tijd over om leuke dingen te doen in de avond. Het salaris is afgestemd op jouw ervaring maar zal tussen de 13 en 15 euro bruto per uur liggen. Verder is het een hecht team met super leuke klussen. 

Nieuwsgierig geworden en wil je er meer van weten of direct solliciteren? heico@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp