Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Montagemedewerker

Varsseveld
39
2200,00 - 2700,00 bruto per maand
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij gek op techniek en op zoek naar een afwisselende baan als montagemedewerker? Ben jij vanaf juli beschikbaar? Dan is van Raam in Varsseveld op zoek naar jou!

Montagemedewerker

Over onze opdrachtgever

Van Raam streeft ernaar mensen met een fysieke beperking zelfstandigheid te bieden door op maat gemaakte fietsen te leveren. Ze zijn met trots gevestigd in Varsseveld, waar vakmanschap en kwaliteit de kern vormen van hun ontwikkeling en productie van aangepaste fietsen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Elke fiets is uniek, wat deze positie tot een mooie uitdaging maakt. Als handige Harry met een talent voor het interpreteren van technische tekeningen, ben jij helemaal op je plek in deze functie als montagemedewerker. Herinner je je nog hoe je vroeger graag LEGO-bouwplannen oploste? Die vaardigheid komt nu goed van pas! Je ontvangt de onderdelen rechtstreeks vanuit het magazijn en het is jouw verantwoordelijkheid om ze nauwkeurig samen te voegen tot een complete fiets. Of je nu zelfstandig werkt of in teamverband, je monteert en assembleert de verschillende onderdelen met grote precisie. Soms richt je je op het opbouwen van het frame, terwijl je op andere momenten de spaken in de wielen plaatst. Geen enkele werkdag is hetzelfde, waardoor deze dagdienstfunctie een functie met veel variatie is.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt passie voor sleutelen
  • Je bent handig en hebt enig technische inzicht;
  • Je bent secuur, nauwkeurig en hebt oog voor detail
  • Je wil jezelf blijven ontwikkelen en bent bereidt om nieuwe dingen te leren.

Wat bieden wij jou?

  • Fulltime functie van 38,75 uur, waarbij je op vrijdagmiddag vrij bent
  • Marktconform salaris gebaseerd op ervaring en in overeenstemming met Cao Metalektro
  • Volop kansen voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Bel dan naar 0544 - 353739 of mail jouw CV naar milou@seesingflex.nl. Wie weet ga jij dan binnenkort aan de slag als montagemedewerker in Varsseveld!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp
Meer weten over deze vacature?
Stel jouw vraag!