Schrijf je in

Montagemedewerker Buitendienst

Doetinchem
40
Inlenersbeloning
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor dit bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren. Naast duurzame bouwprojecten, vinden zij het belangrijk dat er veilig gebouwd wordt. Niet alleen bij grotere nieuwbouw projecten, maar ook bij verbouwingen, renovatie projecten en kleinere opdrachten. 

Montagemedewerker Buitendienst

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Één van de medewerkers van dit mooie bedrijf gaat binnenkort met pensioen. Daarom zijn wij samen op zoek naar de perfecte vervanger.
Wat is jouw hoofdtaak? Aan de hand van tekeningen monteer je aluminium kozijnen en puien, die in eigen fabriek zijn gemaakt. Je werkt in teamverband en op diverse locaties in Nederland. 


Wat vragen wij van jou?

Je weet van aanpakken, hebt technisch inzicht en je denkt in oplossingen. Met jouw klantgerichte houding vind je het leuk om contact te onderhouden met de opdrachtgever over de voortgang en de kwaliteit van het geleverde werk. Je bent in het bezit van Rijbewijs B-E, woonachtig in de regio Achterhoek en ervaring in de branche is een pré. 

Wat bieden wij jou?

Onze opdrachtgever biedt een prettige werkkring met een prima salaris o.b.v. CAO Metaalbewerkingsbedrijf.  

Heb jij interesse in deze vacature? Stuur dan jouw CV + motivatie naar aniek@seesingflex. Ik neem vervolgens graag contact met je op! 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp