Schrijf je in

Monteur

Volop werk in de productie
LICHTENVOORDE
40
CAO Signindustrie
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil jij jouw steentje bijdragen aan reclamemateriaal voor bekende merken? Ben jij verder creatief en werk je graag met je handen? Word dan productiemedewerker bij BVH Display!

Monteur

Over onze opdrachtgever

35 jaar geleden is BVH Display opgericht en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de sign- en displayindustrie. De producten die hier bedacht, ontworpen en geproduceerd worden vinden hun plek in winkelstraten door heel Europa. 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

BVH Display produceert verschillende soorten reclamemateriaal. Van signing op ramen, tot promotiepilaren in supermarkten. Als monteur monteer jij samen met jouw directe collega's het geproduceerde reclamemateriaal op locaties bij klanten in Nederland, België en Duitsland.

Wat vragen wij van jou?

Als monteur heb jij een verantwoordelijkheidsgevoel en kun je goed zelfstandig aan het werk. Je hebt kennis van en ervaring met projectmatige werkmethodes. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en werk je zorgvuldig. Je denkt creatief en in oplossingen. Heb jij tot slot 2 jaar werkervaring op montagegebied van onder meer zelfklevende folies, koofpanelen en overig reclamemateriaal? Of ben jij bereid dit te leren? Reageer dan snel!

Wat bieden wij jou?

BVH biedt jou een fulltime baan met uitzicht op een vast contract. Je werkt binnen een dynamische werkomgeving waar iedere dag anders is. Jouw salaris wordt aan de hand van de CAO sign bepaald. 


Wil jij solliciteren of liever nog wat extra informatie? Neem dan contact op met Ellis ten Have via 0544-353739 of ellis@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp