Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Monteur

Deventer
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil jij opgeleid worden in de techniek en zoek jij een vaste baan voor langere tijd? Dan is dit jouw kans!

Aan het einde van de rit ben jij een ervaren monteur met een contract bij onze opdrachtgever. Maar hoe kom je daar?

Monteur

Over onze opdrachtgever

Wij werken al jaren samen met deze technische opdrachtgever die gespecialiseerd zijn in de technische sector (huisaansluitingen, bekabelingen, leidingen etc.). Binnen de organisatie staat de ontwikkeling van de medewerker hoog in het vaandel. Er is ruimte voor een uitgebreid inwerktraject, zodat jij de fijne kneepjes van het vak van monteur leert. Na een half jaar (fulltime ) via ons gewerkt te hebben als monteur krijg je een contract bij de opdrachtgever. Zij zullen jou vervolgens een technische opleiding bieden (BBL) waardoor jij ook verdieping krijgt in de theorie. Tevens bieden zij diverse cursussen aan die jouw kennis verbreden.

Je komt in een bedrijf te werken waar je geen nummertje bent en waar er een fijne sfeer heerst. De kernwaarden zijn kwaliteit, ontwikkeling, lef tonen, vernieuwen en oprecht/eerlijk zijn.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In deze functie als monteur krijg je volop de kans om in de praktijk opgeleid te worden. De eerste paar maanden ga je samen met een ervaren collega op pad om ervoor te zorgen dat de klant een snelle internet-/telecomverbinding krijgt. Je leert de technische aspecten achter de straatkasten, de bekabeling en hoe je deze ombouwt. Na een tijdje ga je zelfstandig op pad met een goed uitgeruste bus van de zaak.

Er zijn meerdere projecten waar je op ingezet kan worden; van laadpalen tot 5G-masten.

Hoe werkt het precies?

  • Je zorgt dat je goed voorbereid op pad gaat met de juiste materialen en onderdelen in de werkbus;
  • Je voert de montagewerkzaamheden uit en waarborgt de kwaliteit;
  • Je signaleert afwijkingen en rapporteert deze;
  • Je zorgt dat je de werklocatie netjes achterlaat;
  • Ben je eerder klaar? Informeer jouw leidinggevende of je een collega kan ondersteunen.

Wat vragen wij van jou?

  • Interesse in de technische branche, enige ervaring is mooi meegenomen
  • Twee rechterhanden
  • Bezit van rijbewijs B
  • Leergierig en enthousiast
  • Fulltime beschikbaar

Wat bieden wij jou?

Binnen het bedrijf wordt de CAO Klein Metaal gehanteerd. Heb je geen ervaring als monteur? Dan start je op €2.336,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Het salaris kan oplopen tot € 3.100,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring. Je bent tijdens de werkdag veel onderweg en bent werkzaam in Oost-Nederland. 

Klikt het van beide kanten? Dan krijg je na een half jaar een contract bij de opdrachtgever. Er is veel ruimte om jouw kennis bij te spijkeren en door te groeien naar bijvoorbeeld voorman of je te specialiseren.

Wil jij jezelf ontwikkelen in de technische branche als monteur? Bel direct 0575-743210 of mail jouw CV naar: axel@seesingflex.nl. Je kunt ook via deze pagina solliciteren.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp