Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Monteur Assemblage

Lochem
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Op zoek naar een technische uitdaging bij een vooruitstrevend bedrijf in Lochem?! Zoek dan niet verder!

Monteur Assemblage

Over onze opdrachtgever

De opdrachtgever is een toonaangevende Nederlandse onderneming met alle disciplines in eigen huis, van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, marketing & sales tot technologie-en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst. Totaal werken er zo'n 200 medewerkers en zelf kom je te werken bij de vestiging in Lochem. Kortom; een mooie organisatie om voor te werken.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Bij onze opdrachtgever kun jij een afwisselende en uitdagende functie verwachten met veel variatie binnen een afdeling waar teamwork, sfeer en de nodige dosis humor aanwezig is. Eigen initiatief wordt gestimuleerd en je krijgt volop de kans jezelf te ontwikkelen.


Jij bent voornamelijk verantwoordelijk voor het assembleren, afstellen en testen van de kantbanken en scharen volgens specificaties en werkinstructies. De werkzaamheden zullen op mechanische- en elektrotechnische vlakken liggen, daarom is het van belang dat jij hiermee enige ervaring hebt.

Je werkt conform vastgestelde kwaliteitseisen en krijgt genoeg ruimte om mee te denken over de mogelijkheid tot verbeteren van de producten en procedures. Tevens volg jij de veiligheidsprocedures als geen ander op om een veilige werkomgeving voor jou en jouw collega te behouden.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde MBO (niveau 3/4) opleiding richting mechatronica, werktuigbouwkunde of aantoonbare ervaring vanuit het verleden
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als monteur assemblage
  • Je hebt ervaring of affiniteit met machinebouw
  • Je hebt een accurate werkinstelling
  • Je hebt ervaring met het lezen van technische werktekeningen

Wat bieden wij jou?

  • Een afwisselende en uitdagende functie bij een ambitieuze en professionele organisatie
  • Goed salaris conform cao en ervaring
  • Kans op een jaarcontract
  • Reiskostenvergoeding

Het gaat om een fulltime baan voor langere periode. Bevalt het van beide kanten? Dan is de kans op overname zeker aanwezig. Het salaris is vastgesteld tussen de €2.200,- en €3.000,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek. Je werkt in de dagdienst. 

Bij interesse mail direct jouw CV naar: jill@seesingflex.nl of bel 0573-250185. Je kunt ook via deze pagina solliciteren.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp