Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Monteur Kunststof Installaties

Beek
40
CAO
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Totale ontzorging. Daar staat Altop voor.  Al meer dan 20 jaar, samen met circa 60 medewerkers zijn we gespecialiseerd in kunststof apparatenbouw voor toepassingen in de industrie. Altop neemt de verantwoordelijkheid voor het volledige technische proces. Van engineering, productie, montage tot service & onderhoud.

Monteur Kunststof Installaties

Over onze opdrachtgever

Je gaat werken in een hecht team van vakmensen waarmee je samen op locatie door heel Nederland een mooi product neerzet.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jouw werk als monteur bestaat eruit dat je er zorg voor draagt dat de kunststof producten als ze eenmaal goedgekeurd de werkplaats uit komen, op een vakkundige manier bij de klant worden geïnstalleerd. Het uiteindelijke resultaat is dat de installatie goed en veilig werkt zodra je de klus geklaard hebt. Onze klant is actief in de voedselindustrie en bij waterschappen. Om die reden staat veilig werken hoog in het vaandel. Een gebrek aan ervaring in de chemie is geen probleem zolang je de motivatie hebt om te leren hebben zij alle kennis en middelen in huis om je op te leiden. 

Wat vragen wij van jou?

Wij vragen:

  • MBO werk-/denkniveau
  • Relevante opleiding (mechatronica, werktuigbouwkunde of kunststofverwerking
  • Kunnen lezen en begrijpen van technische tekeningen (ISO-tekeningen P&ID)
  • Beheersen van (kunststof) las- en lijmtechnieken
  • In het bezit van VCA-B
  • In het bezit van rijbewijs BE

Wat bieden wij jou?

Wij zoeken hiervoor aanpakkers, betrouwbare mensen die nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken in een informele bedrijfscultuur. Je krijgt een marktconform salaris, een eigen busje en alle nodige PBM's. De werktijden zijn voornamelijk tijdens kantoortijden. Mocht er incidenteel toch een overnachting nodig zijn krijg je hier natuurlijk een vergoeding voor. Het is een fijne afwisselende baan bij een bedrijf met een informele bedrijfscultuur waar na het werk ook nog leuke activiteiten worden georganiseerd. Denk aan fietsen en mooie achterhoekse feestjes.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp