Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Monteur Mechanische deuren

Lichtenvoorde
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij een technisch mastermind en beschik jij over twee rechterhanden? Dan is deze baan iets voor jou

Monteur Mechanische deuren

Over onze opdrachtgever

Een mooi, Achterhoeks bedrijf met 5 gedreven medewerkers, die door heel Nederland en inmiddels ook in delen van Europa ruime ervaring heeft met het installeren van diverse types draai- en schuifdeuren voor o.a. de medische sector, de zorgsector, cleanrooms, laboratoria, distributiecentra en voedselverwerkings-ruimten.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je als mechanisch monteur op diverse plekken mooie projecten mag afronden. Deze plekken zijn vaak bij klanten in de medische en foodsector of distributiecentra. Je werkzaamheden worden over het algemeen in een kort tijdsbestek gepland en hierdoor is het vaak verstandiger om in de kost te gaan, zodat men niet te veel reistijd kwijt is en men de opdracht snel kan afronden. Dan werkt men 4 dagen in de kost en is men vrijdags vrij en heb je dus een lang weekend. Alles wordt in deze dagen volledig vergoed door dit bedrijf.  

Wat vragen wij van jou?

Een MBOér met technische werkervaring en een technische opleiding. Dit kan in allerlei richtingen zijn, maar je moet uiteraard wel mechanisch onderlegd zijn. Deze klanten worden graag door iemand te woord gestaan, die communicatief vaardig is, een probleemoplossend vermogen heeft, stressbestendig is, gemotiveerd is en zelfstandig kan werken. Iemand met de juiste mentaliteit is het allerbelangrijkste, dan helpen je collega s je om de werkzaamheden eigen te maken. 

Wat bieden wij jou?

- Afwisseling van werkplek en projecten

- Leuk team van collega's om samen de projecten tot een succes te maken

- Uitdagende mechanische werkzaamheden, die met goed gereedschap en materiaal uitgevoerd kunnen worden.

- En dit alles voor een marktconform salaris, overnachtingsvergoedingen en verblijfskosten die volledig vergoed worden.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp