Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Nachtchauffeur Biologisch Pluimveetransport

Doetinchem
20
Transport
Interessante baan?
Solliciteer nu

Voor onze zeer erkende relatie KemperKip B.V. zijn wij op zoek naar een parttime Nachtchauffeur Biologisch Pluimveetransport.

Nachtchauffeur Biologisch Pluimveetransport

Over onze opdrachtgever

KemperKip werkt samen met kleinschalige boeren in Nederland die de consument weer wil laten genieten van smaakvolle en stevige kip van weleer. KemperKip brengt het diervriendelijke en onderscheiden biologische Kemper Landhoenconcept op de markt met stevig vlees en meer smaak.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als vrachtwagenchauffeur bij KemperKip heb je 2 vaste werkdagen per week, namelijk de maandag (avond/nacht) en de woensdag (avond/nacht). De werktijden zijn in overleg bespreekbaar en de vaste standplaats is Doetinchem. Vanuit je standplaats rij je naar de pluimveehouder, waar je altijd in een gezellige & gastvrije omgeving en werksfeer terecht komt. Er zit geen tijdsdruk op de werkzaamheden, wel dien je goede contacten te onderhouden met de pluimveehouders en je collega s.

Wat vragen wij van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over:

  • Aantoonbare werkervaring als vrachtwagenchauffeur CE met Code 95.
  • Een geldig Pluimveetransport certificaat en een geldig Heftruckcertificaat is een pré. Beschik je niet over deze certificaten, dan biedt Seesing Flex jou de mogelijkheid om deze certificaten op korte termijn te behalen.
  • Aangezien de werkzaamheden in de avond/nacht plaatsvinden, ben je bereid om op onregelmatige werktijden te werken.
  • Je bent communicatief vaardig en je kunt je zelfstandig redden met alle voorkomende werkzaamheden als vrachtwagenchauffeur.

Wat bieden wij jou?

KemperKip valt onder de CAO Pluimvee verwerkende Industrie, deze CAO heeft o.a. een uitstekend uurloon met goede nachttoeslagen en een reiskostenvergoeding.

Ga je starten via Seesing Flex, dan bieden wij jou diverse opleidingen en trainingen t.b.v. jouw Code 95 en je persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct onderaan deze pagina via het sollicitatieformulier.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact met de afdeling Seesing Flex Transport via 0544-793000 of stuur een mail naar transport@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp