Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Onderhoudsmonteur vastgoed

LICHTENVOORDE
40
Conform bouw cao
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Onderhoudsmonteur vastgoed

Over onze opdrachtgever

Eén van onze opdrachtgevers heeft een vastgoedtak, waarin ze uiteenlopende bouw- en onderhoudswerkzaamheden verrichten. Voor deze tak zoeken wij een handige kandidaat die op zoek is naar een leuke, afwisselende baan, waarbij je - samen met een collega - op pad gaat om klussen te doen. De eerste grote klus is het aanpassen en monteren van verzwaarde voorzetwanden in verschillende ruimtes in Midden- en Noord Nederland, zodat deze ruimtes met een hogere veiligheidseis weer aan de nieuwste eisen voldoen. Als de samenwerking bevalt, dan zijn er nadien meer mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen dit leuke, innovatieve, Achterhoekse bedrijf.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In deze functie ben je, samen met je collega, verantwoordelijk voor het netjes uitvoeren van de klussen op locatie. De collega waarmee je op pas gaat is ervaren en kan je de fijne kneepjes van het vak leren. Het is uiteraard wel van belang dat je handig bent en met (hand)gereedschap overweg kunt. De rest leer je wel tijdens het werk.

Wat vragen wij van jou?

Je past in deze functie als je:

  • handig bent en graag aan de slag wil in een onderhouds-/bouwfunctie;
  • graag samenwerkt en makkelijk in de omgang bent;
  • van nature oplossingsgericht bent in je werk;
  • makkelijk communiceert;
  • een doorzetter bent die het werk ziet liggen.

Wat bieden wij jou?

In deze functie ga je, tegen goede arbeidsvoorwaarden, aan de slag bij een leuk en innovatief (bouw)bedrijf, waar een prettige, gemoedelijke sfeer heerst en je meer dan voldoende ontwikkelmogelijkheden hebt. Je krijgt de gelegenheid om het vak op de werkvloer te leren, eventueel aangevuld met gerichte cursussen. Als jij je van je beste kant laat zien, dan zullen zal deze werkgever dat zeker ook doen!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp