Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Ondersteunend medewerker groen

groen sector
Megchelen
38
Groen
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een baan waar jouw groene interesse van pas komt? Waar geen een dag hetzelfde is en waar je kunt doorgroeien in je verantwoordelijkheden en taken? Dan is deze baan zeker wat voor jou!

Ondersteunend medewerker groen

Over onze opdrachtgever

Dit groene familiebedrijf bestaat uit een plantencentrum voor de particuliere klant, een boomkwekerij en een afhaalcentrum voor de groothandel.

Het afhaalcentrum voor de groothandel, waaronder hoveniers, wordt elke dag bevoorraad door vrachtwagens met planten en bomen afkomstig uit heel Europa. Deze voorraad moet er elke dag netjes bij liggen, gelabeld worden en worden onderhouden. Zodra het seizoen begint neemt de drukte toe op het afhaalcentrum en is er werk aan de winkel. De medewerkers zorgen ervoor dat de planten en bomen worden verzameld en op de juiste manier bij de klant terechtkomen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jij zorgt ervoor dat het afhaalcentrum voor de groothandel er elke dag spik en span bij ligt. Je onderhoudt de planten door de bruine bladeren te verwijderen en veegt het terrein aan. Als er een vrachtwagen komt met nieuwe bomen of planten zorg je samen met je collega's dat de vrachtwagen wordt uitgeladen. Ook zorg je dat de planten gelabeld worden en scan je alle planten per bestelling van een klant. Jij ondersteunt dagelijks de allround medewerkers, hierdoor leer je veel over de verschillende soorten planten en bomen.

Er zijn in deze functie veel doorgroeimogelijkheden; je kunt jouw taken uitbreiden richting de inkoop/verkoop van het assortiment, het verzamelen van orders voor de klant of het te woord staan van klanten.

Wat vragen wij van jou?

  • Plantenkennis of je bent bereid dit te leren;
  • Rijbewijs B en/of E of bereid deze te halen;
  • Flexibiliteit, want elke dag is anders;
  • Je bent sociaal en klaar voor een nieuwe baan;
  • Je hebt geen moeite met overwerken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.

Wat bieden wij jou?

Binnen dit bedrijf heerst een positieve sfeer en is er de mogelijkheid om veel te leren en door te groeien. Je komt te werken in een hecht team, waar elke dag anders is. Ook heb je de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime te werken en heb je de kans om binnen de groensector te groeien en je plantenkennis te verbreden.

Interesse? Neem dan contact op door te mailen naar aniek@seesingflex.nl of door te bellen naar 0544-353739.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp