Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Iedereen telt!

Onze diensten voor werkgevers

Flexibiliteit is voor veel bedrijven van essentieel belang. De personele kosten vertegenwoordigen vaak een groot deel van de uitgaven van een bedrijf, zowel in goede als in slechte tijden. In beide gevallen is flexibiliteit in de personele bezetting dan een uitkomst. Bij Seesing Flex ondersteunen we bedrijven in de Achterhoek en omliggende gebieden zoals de Stedendriehoek hierbij in de vorm van drie HR-diensten: 

ALLROUND UITZENDBUREAU

Seesing Flex is een ervaren en allround bureau voor uitzenden, detachering en opleiden voor werkzoekenden op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Wij bemiddelen tussen bedrijven uit de Achterhoek en omliggende gebieden als de Stedendriehoek die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en gemotiveerde kandidaten die op zoek zijn naar passend en leuk werk. Naast uitzenden en detachering maakt ook het opleiden via Seesing Leert van werkzoekenden en personeel van onze opdrachtgevers onderdeel uit van onze dienstverlening.

ABU & SNA-KEURMERK

Seesing Flex is aangesloten bij de ABU. Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de ABU heeft ook het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid) en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet, wordt ontzet uit het lidmaatschap. Voor u als klant vormt dit dus een extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

MEER INFO?

Bent u benieuwd waar flexibele oplossingen in uw bedrijf toegepast kunnen worden, zodat u beter kunt inspringen op de situatie in de markt? Neemt u dan gerust contact met ons op via 0544 – 35 37 39. Seesing Flex helpt u graag!