Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Operator

Volop werk in de productie
Varsseveld
40
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij de technische touch die onze productielijn naar het volgende niveau tilt? Word de held achter de schermen en maak impact als operator bij Svedex Deuren!

Operator

Over onze opdrachtgever

Bij Svedex geloven we in perfectie en ambitie. Onze deuren zijn niet zomaar deuren, ze zijn het resultaat van jarenlange expertise en toewijding. Als operator in twee ploegen ben jij het geheime wapen aan onze productielijn. Jij maakt het verschil door nauwkeurig te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Word deel van onze passie en maak een statement met jouw werk. Svedex staat bekend als een bedrijf waar werknemers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen. Er heerst een cultuur waarin samenwerken, goede communicatie en persoonlijke groei worden gestimuleerd.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jij bedient geavanceerde productiemachines en hebt hierdoor een belangrijke rol aan de productielijn. Maar of je nu de machines instelt voor een soepele productie, snel storingen oplost of samenwerkt met je collega's om nog efficiënter te werken, jij zorgt ervoor dat de binnendeuren met precisie en kwaliteit worden gemaakt. Elke dag breng je niet alleen jouw technische vaardigheden in, maar ook jouw verbeeldingskracht en enthousiasme voor het vak. Jij bent de sleutel tot ons succes, en dat waarderen wij.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een operator met een flinke dosis technische passie en ervaring, of een nieuweling met drive om te leren. Wellicht ben jij bereid om jouw kennis en vaardigheden op te doen door het volgen van een opleiding procestechniek. Verder ben jij een echte doorzetter, die er niet voor terugdeinst om in twee ploegen te werken en fulltime beschikbaar is. Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend, om veilig te kunnen communiceren op de werkvloer.

Wat bieden wij jou?

Word deel van ons stabiele en groeiende team en start een carrière voor de lange termijn! Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Meubelindustrie. Bovendien geniet je van een ploegentoeslag van 15% voor het werken in twee ploegen. Hiernaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden, waar jij jouw vaardigheden en ambities verder kunt ontwikkelen. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over de functie? Neem gerust contact op via een bericht naar anthony@seesingflex.nl of bel naar 0314-216155 en ontdek de mogelijkheden!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp