Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Operator

Holten
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij oog voor detail en affiniteit met het instellen van machines? Dan zoeken wij jou als operator voor de lasrobot bij Aebi Schmidt in Holten!

Operator

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 2.000 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsbestrijdingsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht.

Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als operator ben je verantwoordelijk voor het maken van frames, onder- en bovenbakken ten behoeve van de strooiers en delen voor de veegmachines op de lasrobot. Het werkproces start met het opspannen van samengestelde lasconstructies. Vervolgens voer je eventuele voorbewerkingen uit waarna de robot wordt ingesteld. Als de robot het product heeft afgelast, kun je beginnen met de nabewerking en schoonmaken van de gelaste delen. Zodra het product gereed is wordt deze afgeleverd bij de afdeling oppervlaktebehandeling.

Bij storingen aan de lasrobot probeer je deze te verhelpen zodat de robot weer gaat functioneren. Om te voorkomen dat storing ontstaan voer je preventief onderhoud uit. Je zorgt ervoor dat je eigen werkplek netjes en geordend is. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende veiligheids- en milieuvoorschriften.

Wat vragen wij van jou?

Wat wordt van je gevraagd voor deze functie:

  • een afgeronde mbo niveau 2 opleiding. Bij voorkeur in de techniek. Als jij ervaring hebt als operator is dit ook voldoende.
  • kennis van Panasonic/Valk robots is ene pré of je bent bereid om hiervoor cursussen te volgen;
  • je vindt techniek interessant en bent in staat om zelfstandig te werken;
  • je werkt nauwkeurig, herkent onvolkomenheden en speelt hier actief op in;
  • je bent bereidt om een cursus lassen te volgen;
  • bij drukte in het hoogseizoen ben je bereid tot overwerk en samen met het team 9 uur per dag te werken of indien nodig in ploegendienst;

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in een wereldwijde organisatie. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met technisch hoogwaardige producten. Aebi Schmidt vindt ook je persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Er zijn korte communicatielijnen en er heerst een no-nonsense cultuur. Daarnaast gelden er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij degene die Aebi Schmidt zoekt en wil jij jouw loopbaan verrijken met deze mooie functie? Reageer dan snel of neem contact op met Mariska via 06-59814309 of mail naar aebi@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp