Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Operator 3 ploegendienst

omgeving Zutphen
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Zoek jij uitdaging in een technisch bedrijf en ben jij een enthousiaste teamplayer? Dan is dit wat voor jou!

Operator 3 ploegendienst

Over onze opdrachtgever

Werken bij onze opdrachtgever betekent een baan in een nuchtere omgeving waarin je hard werkt, maar waar ook tijd is voor plezier. Het betreft een groot bedrijf dat beschikt over een wereldwijd distributienetwerk. Daarnaast is er bij onze opdrachtgever veel aandacht voor moderne technologie, kwaliteit en veiligheid. 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als operator ben je verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, bijstellen, etc. van de machines binnen het productieproces. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de machines ongestoord kunnen blijven draaien. Verder ben jij als operator verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product, maar ook voor het uitvoeren van klein onderhoud aan jouw machine.

De verbetertrajecten zijn gericht op het machinepark binnen de organisatie en delen van het productieproces. Het is belangrijk dat je graag samenwerkt met meerdere afdelingen. Daarnaast ben je creatief en oplossingsgericht!

Wat vragen wij van jou?

  • Mbo opleiding in de richting van techniek
  • Ervaring als operator
  • Willen werken in een 3-ploegendienst
  • Verantwoordelijkheid en kwaliteitsgericht
  • Jij bent een harde werker met het oog op veilighei

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende fulltime functie als operator voor langere periode in de omgeving Zutphen. Je wordt onderdeel van een informeel team met een no-nonsense mentaliteit. Daarnaast is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen als operator. Het salaris is volgens de CAO Metalektro en vastgesteld tussen de € 2300,- en € 2995,- bruto per maand ligt (excl. ploegen- en ATV-toeslag). Het betreft een functie in de 3-ploegen, waarbij je een toeslag ontvangt van 22,5%.

Bij interesse in deze functie als operator kun je telefonisch contact opnemen 0575-743210 of mail jouw CV naar: angeli@seesingflex.nl Je kunt ook via deze pagina solliciteren.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp