Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Operator Ambachtelijke bakkerij

Volop werk in de productie
Doetinchem
38
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Brood, het is niet weg te denken in onze cultuur. Brood tijdens het ontbijt, brood tijdens de lunch en als het even kan nog een broodje 's avonds bij de soep. Er gaat niets boven de geur van versgebakken brood! Genieten van deze heerlijke geur kan niet alleen thuis, maar ook in een prettige werkomgeving bij een ambachtelijke bakkerij in omgeving Doetinchem.

Operator Ambachtelijke bakkerij

Over onze opdrachtgever

Bij een prachtig familiebedrijf in Doetinchem wordt sinds 1952 veel van het brood dat wij eten gemaakt. Nu staat alweer de derde generatie aan het roer en bakken ze dagelijks op grote schaal ambachtelijk brood voor bakkerijen, supermarkten en groothandels. Hier wordt extra tijd besteed aan de kwaliteit van het brood en dat is te proeven (en te ruiken)! In eigen huis wordt ook gewerkt aan vernieuwde broodproducten in het Innovatieve Lab. Alle producten die van de band rollen hebben een toegevoegde waarde op de markt en zijn altijd lekker! 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als operator ben jij werkzaam in een groot team waarin je nauw samenwerkt met jouw collega's. Je voert verschillende werkzaamheden uit zoals het maken van het deeg, het vervoeren van het deeg en de broden, het bakken van het brood en het inpakken van het eindproduct. Je gaat fulltime werken. Als operator ben jij diegene met de leiding over de lijn. Je ziet verbeterpunten en bespreekt deze.

Wat vragen wij van jou?

Je wil graag fulltime aan de slag; Je weet van aanpakken; Je draagt graag verantwoordelijkheid voor een productielijn; Kwaliteit staat bij jou voorop!

Wat bieden wij jou?

Je gaat aan de slag in een prettige, informele werkomgeving waar iedereen kan genieten van de geur van verse broodproducten. Je ontvangt een salaris conform de CAO Bakkersbedrijf. Interesse? Reageer dan direct op deze vacature of neem contact op met Ayla via 0314-216155 of via ayla@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp