Schrijf je in
Seesing Personeel opleiden

Opleidingsmogelijkheden

Naast uitzenden en detachering kunnen we bij Seesing Flex ook het opleiden van het personeel van u als opdrachtgever. Steeds meer bedrijven in de regio kiezen ervoor om het opleiden van hun medewerkers samen met Seesing Flex te doen. Dat doen we dus zowel voor tijdelijke krachten als voor vast, eigen personeel van opdrachtgevers. 

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN

Bij Seesing Flex staat de mens centraal. Daarom bieden we meer dan werk alleen. Zo bieden we via Seesing Flex Leert onze kandidaten verschillende opleidingsmogelijkheden. Dat doen we uiteraard in nauw overleg met de opdrachtgever voor wie zij aan de slag gaan. Zo bieden wij de mogelijkheid dat kandidaten een passende beroepsopleiding doorlopen via een BBL-traject in samenwerking met het Graafschap College en Deltion College. Ook helpen wij werkzoekenden door ze op te leiden en om te scholen voor de metaalbranche via het programma ‘Verder in techniek’. En via onze eigen Seesing Academy verzorgen we diverse trainingen en opleidingen voor werkzoekenden en voor uw eigen personeel. Dus ook op het gebied van opleiden van personeel bent u bij Seesing Flex aan het juiste adres. 

SEESING ACADEMY

De Seesing Academy is een unieke opleidingsdienst. Via deze academy bieden we - in samenwerking met diverse opleidingsinstituten - diverse gecombineerde trainingen voor het bedrijfsleven in de regio aan. Met deze manier van scholing zorgen we voor betaalbare, praktische en effectieve instrumenten, zodat u meer uit uw medewerkers (vast en flex) en daarmee uw bedrijf kunt halen. Vanwege de vele voordelen maken veel van onze opdrachtgevers graag gebruik van deze manier van opleiden.

WIJ KENNEN DE KANDIDATEN

Inmiddels hebben al heel veel van onze flexwerkers in overleg met de opdrachtgever een passende cursus of opleiding via Seesing Flex gevolgd. Groot voordeel is dat wij de kandidaten die bij ons staan ingeschreven goed kennen. We weten wat ze willen en kunnen, waar hun talenten liggen en welke ontwikkeling, of opleiding ze nog nodig hebben om optimaal geschikt te zijn om bij een opdrachtgever aan de slag te gaan. Met de opleidingsmogelijkheden via Seesing Flex zorgen we ervoor dat kandidaten optimaal worden voorbereid om bij onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Dat doen we ook voor vast personeel als verdieping van de huidige kennis en vaardigheden gewenst is. Bijvoorbeeld omdat de opdrachtgever dat wil, of omdat de functie dat vraagt. Wat ook de aanleiding is; via Seesing Flex heeft u als opdrachtgever keuze uit diverse opleidingsmogelijkheden. 

Persoonlijke ontwikkeling

Ook hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en daarom bieden wij voor al onze werkenden en opdrachtgevers de mogelijkheid om gebruik te maken van Goodhabitz. En online trainingsprogramma met meer dan 100 verschillende trainingen die u onbeperkt kunt volgen. De trainingen zijn te volgen via uw mobiel, op de iPad of via de computer. U kunt zelf bepalen:

  • welke training u wilt doen;
  • wanneer u dit wilt doen;
  • waar u dit wilt doen;
  • in welk tijdsbestek u dit doet.

MEER INFO?

Meer weten over wat Seesing Flex voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van opleiden van personeel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij verkennen graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.