Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Orderpicker

Doetinchem
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Word deel van het superteam bij onze opdrachtgever en transformeer jezelf tot een echte logistieke supersaiyan!

Orderpicker

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een groothandel in elektrotechnische producten en materialen. Het bedrijf levert een breed scala aan producten aan zakelijke klanten, waaronder elektriciens, installateurs, bouwbedrijven en andere professionals in de elektrotechnische sector. De producten variëren van verlichting, bekabeling, verdeelinrichtingen tot aan machines en gereedschappen. Het bedrijf richt zich op de Nederlandse markt en biedt technische ondersteuning, training en diensten aan haar klanten.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als orderpicker ga je de uitdaging aan om snel en efficiënt orders te verzamelen en te verzenden naar de klant. Je bent de held achter de schermen, die zorgt voor de perfecte logistieke uitvoering. Durf jij de volgende stap te zetten in jouw carrière? Word dan onze supersaiyan orderpicker en ontdek wat jij in huis hebt!

Wat vragen wij van jou?

  • je bent in staat om orders snel en nauwkeurig te picken en te verzamelen.
  • fysiek werk past bij jou, zoals het tillen van zware pakketten en het verplaatsen van producten.
  • je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en orders en bent in staat om in het magazijn een efficiënte route te kiezen om de producten te vinden en te verzamelen.

Wat bieden wij jou?

Onze opdrachtgever biedt een salaris conform de cao Technische Groothandel. Daarnaast is er voor getalenteerde en hardwerkende medewerkers volop kans om door te groeien en op termijn zelfs overgenomen te worden door onze opdrachtgever. Ben jij geïnteresseerd en wil je deel uitmaken van het team? Reageer snel op deze uitdagende vacature of neem contact op met Gijs via het telefoonnummer 0314-216155.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp
Meer weten over deze vacature?
Stel jouw vraag!