Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Orderpicker

Aalten
38
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij iemand die de (kerst)ballen in de lucht kan houden? Kun jij pieken op het juiste moment? Dan ben je bij Kaemingk aan het goede adres!

Orderpicker

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is een internationaal bedrijf dat alle continenten afreist om de mooiste, meest originele en creatieve decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. 


Wat zijn jouw werkzaamheden?

Bij Kaemingk zijn er verschillende mogelijkheden voor jou! Op flexibele basis werken, parttime (in ploegen), of zoek je juist meer zekerheid? Bel ons gerust en wij vertellen je er graag meer over.

Je komt terecht in een hele leuke organisatie en dito team. Met behulp van een elektrische pallet-truck en een handscanner ga je zelfstandig de orders op een efficiënte en praktische wijze verzamelen voor alle internationale klanten van Kaemingk. Voor vragen en ondersteuning kun je altijd terecht bij jouw teamleider. 

Je werkt in een 2-ploegendienst, namelijk een vroege dienst van 06:00 uur tot 14:00 uur en een late dienst van 14:00 uur tot 22:00 uur. Deze diensten wisselen wekelijks. 

Wat vragen wij van jou?

Als orderpicker is het belangrijk dat je ruimtelijk- en rekenkundig inzicht hebt, in verband met het netjes stapelen van de dozen op de pallets. Het betreft fysieke arbeid waarbij je ook zelf verantwoordelijk bent voor je eigen productiviteit. Logistieke ervaring is natuurlijk prettig maar zeker geen vereiste. Bij Kaemingk leren ze jou het vak graag!


Verder is het belangrijk dat je:

  • flexibel bent;
  • beschikt over goede beheersing van de Nederlandse, Duitse of Engelse taal; 


Is werken op de Noordpool nét iets te ver, maar is Aalten wel haalbaar? Dan zoeken wij jou! Aalten is namelijk goed te bereiken vanuit o.a. Winterswijk, Bredevoort, Lichtenvoorde, Groenlo, Beltrum, Ulft, Doetinchem, Varsseveld, Sinderen, Gendringen, Dinxperlo, Terborg, Ruurlo en Zieuwent. 


Wil jij graag als orderpicker aan de slag of wil jij meer informatie? Neem dan contact op met Vera of Britt via 0543-740010 of mail naar kaemingk@seesingflex.nl.

Wat bieden wij jou?

  • Diverse mogelijkheden via Seesing Flex of direct bij Kaemingk in dienst;
  • Vanaf 23 jaar en ouder een uurloon van €13,26 bruto per uur (exclusief ploegentoeslag);
  • Hier bovenop een ploegentoeslag van 8,43%;
  • Een dynamische en gezellige werkomgeving;
  • Opbouw vakantiegeld;
  • Reiskosten per dag (vanaf 10 km reisafstand);


Wil jij nog meer weten over het werken bij Kaemingk? klik dan hier: www.seesingflex.nl/werken-bij-kaemingk

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp