Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Orderpicker dagdienst

Zevenaar
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Een bruto uurloon van €14,99 en iedere dag werken van 06:45 uur tot 15:30 uur. Dat is nog eens relaxt! Nieuwsgierig naar de inhoud van de functie? Lees snel verder.

Orderpicker dagdienst

Over onze opdrachtgever

Van vijvers tot putdeksels, in het verleden was onze opdrachtgever van alle markten thuis. Vandaag de dag hebben zij zich weten ontwikkelen tot dé specialist op het gebied van bouw, duurzame energie en ventilatie. Van een dakdoorvoer, complete dakramen, toebehoren voor een warmtepomp en accessoires voor ventilatiesystemen. Voor al dit soort producten ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres. Het logistieke team op locatie in Zevenaar bestaat op dit moment uit een aantal personen en we zijn per direct op zoek naar versterking in de vorm van een orderpicker.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

De taken binnen het logistieke team zijn strak verdeeld. Zo is er een vaste reachtruckchauffeur die alle binnenkomende goederen op de plek zet en die zorgt voor de aanvoer van goederen op de vloer. Daarnaast zorgt iemand anders voor het juist inboeken en inruimen van de binnenkomende goederen. Als orderpicker ga je dit proces ondersteunen en daarnaast ga je klantorders verzamelen en klaarmaken voor verzending. Verder ondersteun je met alle andere voorkomende werkzaamheden, zoals het schoonhouden van het magazijn en laden/lossen.

Wat vragen wij van jou?

  • jij vindt het leuk om nieuwe vaardigheden te leren binnen de logistiek zoals het rijden op de reachtruck (uiteraard na het behalen van jouw certificaat op onze kosten);
  • jij bent op zoek naar een baan voor langere tijd.

Wat bieden wij jou?

  • een bruto uurloon van €14,99 (voor 23 jaar en ouder);
  • een fulltime functie in dagdienst waarbij de werktijden van 06:45 uur tot 15:30 uur;
  • pensioenopbouw vanaf week 8, 8,33% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • een vast aanspreekpunt bij Seesing Flex t.b.v. jouw ontwikkeling.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp