Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Paasstollen inpakker

Volop werk in de productie
Doetinchem
8 - 40
Conform CAO
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Werken in een omgeving waar het water je in de mond loopt van alle lekkere geuren!

Paasstollen inpakker

Over onze opdrachtgever

Voor een industriële bakkerij in Doetinchem zijn wij op zoek naar medewerkers die de komende weken aan de slag willen als inpakker van paasstollen. Onze opdrachtgever is een familiebedrijf; iets wat je direct merkt als je er binnen stapt. Er is aandacht voor elkaar en zolang er maar hard gewerkt wordt is er altijd ruimte voor een geintje.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je bent verantwoordelijk dat het luxe gevulde brood met oog voor hygiëne ingepakt wordt, zodat het per vrachtwagen naar de winkels kan worden vervoerd. Om de stollen vers aan te kunnen leveren zijn de werktijden voor het inpakken van de stollen wisselend, namelijk overdag, 's avonds en ook 's nachts. Wij werken met een weekplanning en je kan wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven via onze app. Hierdoor ben je baas over je eigen tijd. Ben je niet ingepland en bedenk jij je last minute dat je toch niet kan werken de volgende dag? Geen probleem! Je zet jezelf op niet beschikbaar en je hebt gegarandeerd een vrije dag!

Wat vragen wij van jou?

  • Je vindt het geen probleem om op oproepbasis te werken
  • Je kunt met eigen vervoer in Doetinchem komen
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je vindt het geen probleem om vroege ochtend-, late avond- of nachtdiensten te werken
  • Je werkt graag in teamverband

Wat bieden wij jou?

Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een warm en gezellig familiebedrijf. 

Daarnaast biedt het werken via Seesing Flex ook diverse voordelen. Denk aan een vast aanspreekpunt voor al je vragen op het gebied van (persoonlijke) ontwikkeling, het onbeperkt volgen van online cursussen via GoodHabitz en persoonlijke aandacht op maat. Wij zorgen voor jou en helpen je verder!

Enthousiast geworden? Reageer dan direct op deze vacature! Eerst nog een aantal vragen? Geen probleem! Neem telefonisch contact op met Sanne of Ayla via 0314-343877 of stuur een mail naar sanne@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp