Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Plaatwerker

Lochem
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij opzoek naar een (nieuwe) uitdaging als plaatwerker? Lees dan snel verder! Als plaatwerker ben je verantwoordelijk voor zet- en kantwerk van bouwproducten. Geen ervaring? Je kunt volledig worden opgeleid en krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Plaatwerker

Over onze opdrachtgever

Het bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken en bewerken van (speciaal) plaatmateriaal. Ook produceren en leveren ze vloerluiken, matranden, hoeklijnen en kantplanken. De focus ligt altijd op de wensen van de klant. En er wordt altijd gezocht naar vernieuwingen en verbeteringen. Het is een relatief jong bedrijf dat openstaat voor veranderingen en waar genoeg mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Bij deze functie kom je te werken op de afdeling plaatmateriaal. Je zult verantwoordelijk zijn voor al het zet- en kantwerk t.b.v. bouw gerelateerde producten, zoals vloerluiken van kruipruimtes en moderne geveloplossingen. Daarnaast bewerk je het metaal en kan het voor komen dat je lichte laswerkzaamheden moet verrichten. Dit is een ideale functie voor een starter op de arbeidsmarkt die na bewezen geschiktheid de mogelijkheid wordt geboden om een BBL traject te volgen tot plaatwerker. 

Wat vragen wij van jou?

Natuurlijk is het mooi meegenomen als je ervaring hebt als plaatwerker. Maar als je geen ervaring hebt en wel gedreven bent om het vak als plaatwerker te leren, ben je ook meer dan welkom. Om je op weg te helpen in dit bedrijf word je in het begin de kneepjes van het vak geleerd door een ervaren medewerker. En uiteindelijk zal je zelf verantwoordelijk worden voor de complete plaatwerkerij. Daarnaast is het belangrijk dat als je geen ervaring hebt, je er voor open staat om een BBL traject te volgen van 3 jaar. Een mooie kans dus! 

Wat bieden wij jou?

Je hebt in deze functie volop de ruimte om je te ontwikkelen tot volwaardig plaatwerker eventueel aangevuld met een BBL traject. Na bewezen geschiktheid krijg je een dienstverband aangeboden bij onze opdrachtgever. Verder kun je een goed salaris conform CAO verwachten en kom je te werken in een jong team met leuke collega's.

Enthousiast? Solliciteer dan direct! Door te mailen naar Aniek@seesingflex.nl of te bellen naar 0573-250185.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp